in

OŠTRA – Goca Tržan: Nije me Ivan stvorio, pa me neće ni ugasiti! (VIDEO)

U emisiji Glamur specijal, koja se u utorak emituje na Hepi televiziji, Goca Tržan poručila da ne strahuje od bivšeg muža.

Rat traje i dalje: pevačica Goca Tržan, u emisiji Glamur specijal, koja će se emitovati u utorak, u 22,20, iznela još detalja o životu sa bivšim mužem Ivanom Marinković, poručivši da se ne boji da će on da iznese neke pikantne stvari iz njihovog zajedničkog života.

– Pretio je da će u javnost da iznese neke detalje iz našeg života, koji nisu za javnost, ali ja se ne bojim – kaže Goca Tržan.
– Nije me on stvorio, niti može da me ugasi. Žalosno je što sam ja sa njim stvarala dom, a on ne može ni 5000 alimentacije da plati.
Sa suzama u očima, pred kamerama Hepi televizije i voditeljem Ognjenom Nestorovićem, pevačica je poručila da je stavila tačku na vezu sa Ivanom i da veoma plašila njegovog ulaska na Farmu.

– Nije me bilo briga što će tamo da priča svašta o meni, nego, što sam ja, poznavajući ga, znala kako će se ponašati, što može da vidi ćerka i da joj ne bude prijatno. Srećom, nijednom, za ova dva meseca, nije rekla da uključimo televizor da vidi tatu.

Goca Tržan, u esmisiji Glamur specijal kaže, navikla je da ljudi svašta pričaju o njoj, ali oni je ne poznaju, kao ni brojni novinari, koji ne dolaze na njene nastupe, pa ne znaju kako ona zarađuje.
– Trudim se da moje radno vreme traje do 16, posle toga želim da budem zajedno sa ćerkom. Želim još jedno dete. Zašto ne da to bude sa Rašom i da dobijemo sina? – glasno će pevačica.

Na kraju razgovora sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem, Tržan je poručila da, onda kad ne bude mogla da napuni klub i diskoteku, ostaviće mikrofon i otići će da čuva ovce. Upisala je Poljioprivredni fakultet, odsek – stočarstvo, ali ga još nije završila.

Autor: Balkan lifestyle/Story.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

5 stvari za kojima momci žude u seksu!

FARMA – Divna Karleuša napala Jelenu Golubović, čupala je i gađala!