in

NIJE DUGO IZDRŽAO – Čupo otkrio sadržaj pisma koje je dao Jeleni!

Čupo Kalač bivši farmer koji se u nedelju vratio na imanje u Losoviću iz baraža brže bolje je izbačen zbog pisma koje je dao Jeleni Golubović.

 Naime on je zbog prenošenja informacija i spoljnog sveta odmah diskvalifikovan sa imanja,a pismo koje je dao Jeleni Golubović je pocepao i bacio u WC. Čupoje rekao za Kurir da se mnogo kaje zbog toga, ali da je on samo hteo da obavesti svoju dragu o njenoj porodici.
Užasno se kajem što sam uopšte dao Jeleni to pismo. Pre nego što sam prvi put izbačen s Farme, Jelena se brinula da joj baka ne umre dok je ona na imanju. Ja sam bio kod njenih kući i prihvatili su me. U pismu sam napisao da su joj majka i baka dobro, da su se nedavno vratili s Filipina i da malo pripazi na svoje ponašanje.
Čim ga je pročitala, ja sam ga pocepao na komadiće i bacio u WC. Žao mi je što su nju napadali zbog toga, a još mi je više žao što joj nisam dao prsten koji sam namenio da joj poklonio 13. novembra, na svoj rođendan. Nisam se nadao da će me diskvalifikovati, ali šta da radim. Čekaću je – kazao je Čupo.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA – NE SVIĐA JOJ SE POKLON? Džidža vratila Mikijevo kuče!

Horoskop za četvrtak 31. oktobar