in

OTKRIVAMO PROŠLOST UDVARAČA TENISERKE ANE IVANOVIĆ – Nije Džejms Bond, ali je špijun!

Georgi Markov, 63-godišnji Bugarin, udvarač Ane Ivanović (26) koji ju je sačekao u hotelu u Sofiji i tom prilikom poklonio crvenu ružu i čokoladu u obliku ženske cipele, vrlo je zanimljiv lik.

Da očigledno ima hrabrosti, bilo je jasno čim je samoinicijativno prišao takvoj lepotici kao što je naša Ana – kapa dole! Međutim, ako se uzme u obzir njegova prošlost, jasno je da je čovek prošao mnogo toga u životu.

Mada je trenutno član Olimpijskog komiteta Bugarske i uprave fudbalskog kluba Levski, dugo se bavio politikom. Završio je za advokata, bio član Komunističke partije, poslanik u Skupštini, a čak je bio i predsednički kandidat 2006. godine, kada je osvojio 75.000 glasova ili 2,7 procenata od ukupnog broja. Ali, ono što je još zanimljivije – bugarski mediji su otkrili da je od 1972. godine radio kao doušnik državne bezbednosti!

georgi dimitrov

 

Posle raspada komunizma u istočnoj Evropi 1992. godine, otvorene su tajne arhive državne bezbednosti u kojima je Markov, navodno, bio zaveden pod nadimkom Nikolaj. Za vreme predsedničke kampanje 2006. godine, novine „Monitor” su objavile dokumente u kojima se tvrdi da je njegovo lažno ime Nikolaj, međutim, Markov je odmah demantovao tvrdnje, nazvavši dokumente lažnim.
Ipak, godinu dana kasnije, komisija koja je otvarala arhive nekadašeg bugarskog DB-a navodi da je Markov imao pseudonime Nikolaj i Stefan, kao i da je njegov dokument uništen još 1990. godine.
Činjenice da je oženjen Mađaricom od 2006. godine i da ima ćerku Markovu nisu smetale da upozna Ivanovićevu. Živi u Budimpešti, ali se ovih dana obreo u Sofiji i iskoristio pravi momenat za susret sa najlepšom teniserkom sveta…
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA – NE SVIĐA JOJ SE POKLON? Džidža vratila Mikijevo kuče!

Horoskop za četvrtak 31. oktobar