in

SARINA MAJKA: Ivan zlostavlja Saru, strpaću ga u zatvor!

Nakon što je Ivan Marinković fizički nasrnuo na Saru Trajanović i uštinuo je toliko jako da joj je napravio modrice, njena mama Rosita je ogorčena na bivšeg muža Goce Tržan i tvrdi da će se lično potruditi da farmera smesti u zatvor. Pored toga što svakodnevno gleda kako psihički maltretira njenu jedinicu, Rosita Trajanović je spremna na sve da zaštiti svoje dete, a odlučna je u nameri da protiv Ivana Marinkovića podnese krivičnu prijavu.

– Ono nije normalno šta je moja mezimica doživela od tog monstruma. Da li je normalno da neko mom detetu napravi modrice na taj način? Ja sam od početka davala korektne izjave o tom čoveku, jer sam smatrala da je tako ispravno, ali nakon ovoga što je uradio ne pada mi na pamet. Lično ću se potruditi da nakon ovoga ode u zatvor i da plati za maltretiranje mog deteta. Ona je jedno fino dete i zaista ne znam šta je uradila da je on toliko zlostavlja. Ukoliko produkcija ne učini nešto povodom ovoga, ja ću lično da odem u sud da podignem krivičnu prijavu protiv njega. Kako ga nije sramota?! – vidno potresena pričala je Rosita kada smo je pozvali i dodala da je spremna da sa policijom upadne na imanje ako se nešto slično dogodi.

ivan marinkovic

 

– Ja sam zaista od početka bila korektna, mislila sam da je to šou, nema veze. Ali ako se nešto slično dogodi, ja ću lično sa policijom da odem na imanje kako bi ga uhapsili. Pa ovo zaista nema smisla! Lepo je Goca Tržan rekla da će sada ceo svet da vidi kakav je Ivan Marinković i videli smo. Treba da završi u zatvoru. Pa on može tamo da ubije nekoga i niko neće da reaguje – kaže Trajanovićeva, koja će podneti tužbu protiv Ivana Marinkovića i za uvrede koje je uputio njenoj ćerki.

– Nikada neću zaboraviti kada je mojoj ćerki rekao “je*em ti majku i oca i sve živo što imaš”. I zato ću ga tužiti. On čovek nije normalan, dužan je i bogu i narodu. Lično sam upoznala ljude kojima duguje novac i oni nemaju baš lepo mišljenje o njemu – iskrena je bila Rosita Trajanović.

Čupo: Ivan je alkoholičar!

Iako je nacija bila ubeđena da će uskoro gledati kako Čupo Kalač prosi Jelenu Golubović, to se ipak neće desiti, jer je pevač diskvalifikovan iz daljeg toka takmičenja zbog iznošenja informacija iz spoljnog sveta. Iako je napustio “Farmu” jer je Jeleni dao pismo, on nju ne krivi ni za šta, dok kaže da je Ivan Marinković alkoholičar i da će se sa njim obračunati van “Farme”.
– Čim sam izašao sa imanja, video sam da je Ivan Marinković odmah napao Jelenu. Ona od njega i Lepog Miće trpi najstrašnije uvrede, koje ne priliče nijednom živom biću, a kamoli ženi. Sa Ivanom ću se pozabaviti na svoj način kada izađe sa farme. Zamislite, da neko njegovoj majci ili sestri izgovori to što je on izgovorio Jeleni, pa kakav je to muškarac koji tako misli i govori: ”Idi lezi, ne ustala više”. Ma shvatam ja Marinkovića, on je nesrećan, čim ujutro ustane, on počne da pije, a uveče, da se ne bi videlo kako je ucirkan, drži sunčane naočare na glavi. Inače, stojim iza svake svoje reči i želim da istaknem da mi nije bila namera da Jelenu upozorim kako se kotira. Ona je sa ostalim ženama bila već jednom u šopingu i i sve je videla – izjavio je Čupo za dnevni list “Alo!”.D. T.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA – NE SVIĐA JOJ SE POKLON? Džidža vratila Mikijevo kuče!

Horoskop za četvrtak 31. oktobar