in

„Tvoje lice zvuči poznato“: Tamara Dragičević kao Lepa Brena!

Tamara Dragičević , pobednica prve epizode muzičkog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“, ove subote imitiraće pevačicu Lepu Brenu.

Leptir mašna, crni frak, srebrne sandalice su u prvom planu. Ali tu je i Brenina frizura s početka osamdesetih godina i karakteristične visoko podignute jagodice  mlade glumice i zbog kojih neodljivo podseća na Brenu.

– Nikad mi niko nije rekao da ličim na nju, a ni ja nisam verovala da se samo šminkom i frizurom može postići tolika sličnost! Dok su me šminkali Skaj Vikler je prišao i rekao: “Čini mi se da ćeš baš ličiti na Lepu Brenu. Ako i to uspeš bez maske, ti si stvarno kameleon!”. Baš interesantno što jedino ja nisam imala masku sve ovo vreme i što smo uspeli i sličnost sa Brenom da postignemo na drugačiji način: perikom, mejk-apom i garderobom – kaže Tamara.

Glumica je u bekstejdžu pokazala da zna kako da izvede karakterističan Brenin pokret na sceni – noga uvis! Takođe, zna mnogo Breninih hitova.

tamara dragicevic.1

 

– Ona je velika zvezda i sigurna sam da ne postoji osoba koja ne zna neku njenu pesmu. Nisam sigurna da sam uspela da “skinem” njenu boju glasa, ali sam se trudila da dočaram koreografiju po kojoj su ona i „Slatki greh“ bili poznati. Brena je bila ispred svog vremena, pa je i te 1983.godine, a to je period kada je imala upravo ovakav stajling, pravila originalne nastupe. Videćemo u subotu koliko sam uspela u imitaciji, ali bez obzira na plasman, uživala sam – kaže glumica koja je vidno uživala u ovoj transformaciji.

Autor: Balkan lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA – NE SVIĐA JOJ SE POKLON? Džidža vratila Mikijevo kuče!

Horoskop za četvrtak 31. oktobar