in

Verica Rakočević kupuje na buvljaku!

POZNATA MODNA KREATORKA PAZARILA NA BUVLJOJ PIJACI U BUBANJ POTOKU.

Dok bi mnogi kada pogledaju Vericu Rakočević, rekli da ona svoje stvari kupuje samo u renomiranim prodajnim radnjama, poznata modna kreatorka ipak većinu garderobe kupuje na buvljaku.

Naime, Verica je proteklog vikenda viđena kako obilazi tezge na buvljoj pijaci u Bubanj potoku i isprobava čizme, a kako kaže pazarila je samo muf od jagnjećeg krzna i papuče od jagnjeće kože.

– Vericu Rakočević redovno možete videti kako obilazi buvlju pijacu u Bubanj potoku. Ona je stalno nasmejana i pažljivo posmatra sve stvari koje je interesuju. U poslednje vreme uglavnom dolazi u pratnji svog supruga.
Proteklog vikenda video sam je kako isprobava čizme. Zastala je kod jedne tezge, gde su, moram priznati, odlične čizne i jedne je probala. Nisam siguran da li ih je kupila, ja sam je posle izgubio iz vida, jer sam otišao svojim poslom – izjavio je za „Alo!“ izvor koji se istog dana kada i Verica našao na ovoj buvljoj pijaci.
U nameri da saznamo šta je modna kreatorka tačno radila na buvljaku i šta je pazarila, kontaktirali smo sa Vericom, koja nijednog trenutka nije krila da je posetila pijacu.
– Nisam kupila čizme, već muf od jagnjećeg krzna i papuče od jagnjeće kože. Za te papuče bih u gradu dala 100 evra, a ovde sam ih kupila mnogo jeftinije. Čizme „Harli Dejvidson“ sam probala, ali ih nisam kupila. Htela sam da kupim kožni prsluk, moj muž kaže da se to zove prsljak, ali je bio jako skup, 10.000 dinara i ja nisam imala pare. Ali kupiću ga sledeće nedelje. Ja volim da kupujem na buvljaku, tamo svašta možete da nađete. Moja drugarica je kupila sliku za 300 evra, a prodala je za … – izjavila je Verica za dnevni list „Alo!“
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA – NE SVIĐA JOJ SE POKLON? Džidža vratila Mikijevo kuče!

Horoskop za četvrtak 31. oktobar