in

BRUKA I SRAMOTA – Lukasova žena slupala „audi“ Vlade Srbije!? (FOTO)

Pored silnih političara i činovnika, državni „audi“ vozi i supruga folk pevača Ace Lukasa! Naime, ispostavilo da je automobil „audi“ koji je Sonja Vuksanović slupala pre dva dana delom u vlasništvu Vlade Srbije!

Limuzina kojom već neko vreme upravlja Lukasova supruga registrovana je u Zaječaru, na ime Timočke televizije. Suvlasnik te televizijske stanice je Vlada Republike Srbije! Prema podacima Agencije za privredne registre, vlasništvo nad Timočkom televizijom u procentu od 72 odsto ima Danijela Vidosavljević, dok 15 odsto drži Akcionarski fond AD Beograd, čiji je stoprocentni vlasnik Vlada Srbije. Ostali manjinski udeo u Timočkoj televiziji imaju zaposleni koji rade na televiziji i radiju.

aca-lukas-i-sonja-

 

Pomenuta Danijela Vidosavljević bila je i PR produkcijske kuće „Beoton“. Kao osnivač ove produkcije predstavljao se Saša Mirković, inače aktuelni predsednik Skupštine grada Zaječara. Mirković je već dugo menadžer Ace Lukasa, pa smo mogli samo da pretpostavimo da je automobil koji je registrovan na Timočku televiziju preko pomenutih veza tako dospeo u ruke pevačeve žene.

Dokaz povezanosti  Timočke televizije i  Vlade Srbije

Dokaz povezanosti Timočke televizije i Vlade Srbije

Kada smo pozvali gospođu Vuksanović da proverimo na koji način je došla do „audija“ čiji je vlasnik i Vlada Republike Srbije, ona je u prvi mah bila zbunjena.

– Mi smo kupili taj automobil. Ja imam papire za taj automobil – rekla nam je Sonja Vuksanović. Na našu konstataciju da imamo potvrdu da je automobil registrovan na zaječarsku televiziju, ona je kratko odgovorila: “Tako meni odgovara da bude“. (!?)
Tragom informacije sa APR-a da je većinski vlasnik televizije u Zaječaru Danijela Vidosavljević, koja radi za Sašu Mirkovića, pozvali smo je i postavili joj pitanje kako je „audi“ završio kod Lukasove žene, ali i ona je bila kratka.
– Nemam komentar. Pozovite nekog drugog, pozovite direktorku televizije Slađana Tomić – rekla nam je Vidosavljevićeva.

Direktorka Tomić se nije javljala na fiksni broj telefona u televiziji, a muški glas koji nam se javio na taj broj obećao je da će preneti poruku Tomićevoj. Nažalost, ona nam se nije javila do zaključenja ovog broja.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SARINA MAJKA: Ivan zlostavlja Saru, strpaću ga u zatvor!

Emili je najseksi žena na planeti! (Foto)