in

KRISTINA FERRARI – Teško je poverovati da je bila muško: Sa ocem ne pričam, majka me podržava!(Foto+Video)

Kristina Ferrari iz Beograda je nekada bila muškarac, ali je to zaista teško primetiti na prvi pogled.

Pre nekoliko dana je na popularnoj bosanskoj televiziji OBN emitovan „Dejana Talk Show“, a tema emisije je bila „Ko sam ja? On ili ona“, te je voditeljka ugostila nekoliko transeksualaca koji su potpuno otvoreno pričali o svom životu, o tome kako je biti žena zarobljena u telu muškarca, zašto su imali potrebu da izvrše promenu pola, kakvo je bilo njihovo odricanje, kao i kako su reagovali njihovi najbliži na njihovu odluku.

Među gostima je bila i 29-godišnja Kristina Ferrari iz Beograda, rodom iz Zaječara, za koju bi se na prvi pogled teško moglo reći da je nekada bila muškarac, a ona je između ostalog u svojoj ispovesti rekla:
– Sa ocem nisam u kontaktu, ali znam da se on kaje zbog toga i da mu je krivo, ali je teško posle toliko godina stupiti u kontakt i izgladiti neke stvari. Sa majkom jesam, lakše joj je da me posmatra kao celinu i drago joj je da sam ispunila svoj san. Mnogo mi je lakše da postignem neke stvari sa rodbinom danas, nego nekada jer nisu znali kako da me gledaju – rekla je Kristina.
Autor: Balkan lifestyle/Opera17

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SARINA MAJKA: Ivan zlostavlja Saru, strpaću ga u zatvor!

Emili je najseksi žena na planeti! (Foto)