in

POLA ESTRADE U PANICI: Čije se sve fotografije nalaze u Ćazimovom telefonu?

U mobilnom telefonu biznismena koji je zaplenila policija nalaze se brojne fotografije mnogih pevačica, starleta i manekenki. Neke je slikao Osmani, a neke su same slale svoje provokativne fotke.

U telefonu Ćazima Osmanijakoji je pušten iz pritvora, nakon što je Manda Popović promenila iskaz i rekla da je on nije tukao, pronađene su brojne fotografije srpskih estradnih zvezda za koje se pretpostavlja da su bile ili su i dalje u nekakvoj vezi s kontroverznim albanskim biznismenom, saznaje Telegraf.rs.

Prilikom pretresa Osmanijevih stvari, policija je u njegovom telefonu pronašla fotografije na kojima se vide mnoge pevačice, starlete i manekenke u dosta zanimljivim situacijama.

Cazim-Osmani-3

 

– Neke od njih su uslikane s Ćazimom, a neke su se same slikale, pa slale fotke. Uglavnom, mnogo zanimljivog materijala za tabloide – kaže naš sagovornik blizak istrazi protiv ovog biznismena.

Javnosti je već poznato da se Ćazim Osmani pre nekoliko godina dovodio u vezu s pevačicomNatašom Bekvalac, a ove godine mediji su pisali da se zabavljao i s estradnom umetnicomAnom NikolićLjubavni trougao Ćazim-Manda-Nikolićeva završio se tako što je srpsku pevačicu Popovićeva napala i pretukla u hotelu “Maestral” u Budvi.

Prema saznanjima Telegrafa, spisak srpskih estradnih ličnosti s kojima se Osmani zabavljao ovde se ne završava. Pitanje je samo da li se ove veze kriju iz straha da devojke ne zadesi sudbina pevačice koja je “popila batine” od Popovićeve ili iz nekog drugog razloga.

Osmanijev advokat Veljko Delibašić nije hteo da komentariše ova saznanja. 

Autor: Balkan lifestyle/Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SARINA MAJKA: Ivan zlostavlja Saru, strpaću ga u zatvor!

Emili je najseksi žena na planeti! (Foto)