in

Seks potezi za kojima on žudi!

Vaš seksualni život je sigurno već za desetku, ali ovi trikovi je će svemu tome dodati i jedan plus…

1. Znate ono kad on ponekad prespava kod vas da biste gledali filmove? Iznenadite ga – neka to bude veče porno filmova.

2. Masirajte mu „muškost“ svojim najsvilenkastijim gaćicama. I s vremena na vreme primaknite usne i dunite tako da se kroz taj glatki, senzualni materijal oseti vaš dah.

3. Vrhovima prstiju gnječite njegovu guzu dok mu pružate oralne užitke.

4. Dok oboje odmarate kod kuće, idite u drugu sobu i nazovite ga na mobilni. „Izludite“ ga „prljavim“ rečima… a onda se pojavite na vratima i sprovedite reči u delo.

5. Neka vam vaš dragi prisloni penis uz „Vzonu“. Protrljajte se o njega par puta gore-dole, tako da oseti koliko ste vlažne i želite ga.

6. Jedne noći mu eksplicitno i detaljno ispričajte šta vam je najseksepilnija stvar koju vam je on ikada uradio i koliko vas je to uzbudilo.

7. Neka vas, dok se posle tuširanja naginjete iznad kade, uzme otpozadi, dok sve to posmatrate u zamagljenom ogledalu.

8. Dok se vraćate kolima sa večernjeg izlaska, uzmite njegovu ruku i stavite je između svojih nogu, dopuštajući mu da se igra sa vama tokom celog puta kući. Što više budete kao ćaskale i pravile se kao da se ništa ne dešava, više ćete ga uzbuditi.

9. Pustite ga da svrši po vašem telu. Znamo da mislite da je to gadno, ali ne možete ni da zamislite koliko to njega uzbuđuje.

10. Jedne večeri dok večerate sa prija teljima, krišom spustite mobilni sa fotoaparatom između svojih nogu, „škljo cnite“ i pošaljite mu fotku na mobilni. Kada pre dezerta bude ugledao „poru ku“, umalo se neće onesvestiti od želje.

Sex 5

 

11. Častite ga oralnim seksom dok sedi. Voleće da gleda dok mu pružate toliko zadovoljstvo.

12. Neposredno pred vrhunac, kada žudite za čvrstim stiskom, obuhvatite mu šakama penis i „zavrćite“ u suprotnim pravcima.

13. Probudite se 15 minuta pre njega kako bi kada otvori oči imao priliku da vidi kako oblačite gaćice i spremate se za posao.

14. Tokom cele „akcije“ upućujte ga koliko ste blizu orgazma, kako bi tačno znao kada će osetiti pulsiranje oko svoje „muškosti“ i kako vam se celo telo grči.

15. Ližite ga duž onih preponskih linija gde mu se noge spajaju sa telom (ali ne  dopustite da vam jezik ode dalje). Ovo je samo po sebi neviđeno „vruća“ zona.

17. Mnogi momci često znaju da pretvore seks u sprint do finalnog „velikog praska“. Ali ako maksimalno usporite stvari, on će moći da oseti svaki najlaganiji dodir kože i jezika.

18. Pustite ga da gleda kako se „igrate sa sobom“… otpozadi.

19. Obucite prozirne čarape sa podvezicama, stanite samo u tome iznad njega i dopustite da srola jednu po jednu.

20. Pustite da klizi svojim „mališom“ između vaših guzova.

Autor: Balkan lifestyle/Cosmopolitan.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SARINA MAJKA: Ivan zlostavlja Saru, strpaću ga u zatvor!

Emili je najseksi žena na planeti! (Foto)