in

VEROVALI ILI NE – Salveta iz „Kursadžija“ zatrudnela u 52. godini!

Zvezda „Kursadžija“ je u devetom mesecu trudnoće i za nekoliko dana će na svet doneti prvo dete, i to ćerku.

Glumica Ljiljana Jakšić, koja se proslavila ulogom Salvete u šou programu „Kursadžije“, postaće uskoro majka. Ova vest možda ne bi nikoga iznenadila, da Jakšićeva 10. novembra ne puni 52. godine.

Glumica je pre nekoliko dana ušla u deveti mesec, a kaže da, iako ne voli da priča o privatnom životu, ovu vest deli jer svojim primerom želi da pruži podršku drugim ženama.

– Nijedna žena ne bi trebalo da se liši majčinstva, ako za to postoji ikakva mogućnost – kaže popularna Salveta.

– Najsrećnija sam žena na svetu što ću uskoro postati majka devojčice. Nisam htela odmah da pričam o tome, jer je postojala strepnja hoće li sve proteći onako kako bi trebalo. Takođe sam želela da uživam sama u tom doživljaju. Ni rođenoj sestri do trećeg meseca nisam rekla da sam trudna.

Ljiljana otkriva i da je dosad imala prilike koje su, nažalost, propale.

– Silno sam želela da se ostvarim kao majka. Kada mi je ginekolog Radulović rekao da je to moguće, znala sam da to neću da propustim. Žao mi je što se nisam ranije odlučila na ovaj korak. Toliko se bogatije i lepše osećam. Nisam do pedesete godine doživela potpunu sreću.

Za predstojeći porođaj i rođenje deteta glumica se priprema gledajući emisije o roditeljstvu, a uskoro će joj u pomoć stići i sestra.

– Svi mi pružaju podršku, pa čak i prijatelji sa kojima se godinama nisam čula – srećna je Ljiljana, kojoj neće biti naporno da bude samohrana majka.

– Spremna sam da svom detetu pružim mnogo ljubavi, ali i discipline. I moja majka je takođe bila samohrana, a uspela je da izvede na pravi put moju sestru i mene. Nastaviću da radim čim se oporavim od porođaja, jer ću sama morati da izdržavam i dete i sebe – iskrena je Ljiljana Jakšić, kojoj je termin za porođaj 29. novembar.

Autor: Balkan lifestyle/ Pressonline, Novosti

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SARINA MAJKA: Ivan zlostavlja Saru, strpaću ga u zatvor!

Emili je najseksi žena na planeti! (Foto)