in

ŽURKA: Cecu u Beču dočekali uz Marš na Drinu

RAŽNATOVIĆKA NA ZABAVI U AUSTRIJI…

Folk diva pevala studentima iz Jagodine i gradonačelnicima 12 srpskih gradova koje je na put poveo Dragan Marković Palma.

Svetlana Ceca Ražnatović bila je glavna zvezda na drugoj zabavi koju je u Beču organizovao Dragan Marković Palma.

Folk diva se, kao i Aca Lukas, družila s delegacijom koju je na put odveo njen prijatelj, gradonačelnik Jagodine. Palma je u Beč odveo 540 studenata Univerziteta u Jagodini, kao i brojne privrednike i gradonačelnike 12 srpskih gradova. Pevačica je u diskoteku „Kazablanka“ došla sa sestrom Lidijom Ocokoljić, a dočekali su je Palma, braća Tončev, privrednici i studenti uz pesmu „Marš na Drinu“.

– Kao majka dvoje budućih studenata podržavam ovakvo zalaganje mog drugara Palme. Studenti su najvažniji za budućnost naše zemlje i dobro je što im se na ovakav način omogućava da putuju i vide svet – rekla je Ceca za Kurir.

Čim je zapevala, studenti su zaigrali, a u jednom momentu su opleli i srpsko kolo. Posle Cecinog nastupa strpljivo su više od sat stajali u redu da bi se fotografisali sa svojom miljenicom. Posle nje, mikrofona se latio i Aca Lukas, koji je delegaciji pevao i noć ranije. Njemu se u Beču pridružila supruga Sonja, koja je tog dana imala saobraćajni udes u Beogradu.

svetlana-ceca-raznatovic-dragan-markovic-

 

svetlana-ceca-raznatovic-bec-.1

 

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SARINA MAJKA: Ivan zlostavlja Saru, strpaću ga u zatvor!

Emili je najseksi žena na planeti! (Foto)