in

FARMA – ŽESTOKO – Lepi Mića Jeleni Golubović: Popu*ite mi i ti i Šerif Konjević!

Odnosi Jelene Golubović i Lepog Miće na “Farmi” sve više se zaoštravaju, a farmerka je pevača udarila po “tankoj žici” kada ga je pitala zbog čega je bio zabranjen na svim televizijama više od 20 godina, a on je umesto ustaljenih psovki – zanemeo!

Jelena je sa Mićom započela priču o tome koliko je “Farma” zapravo merilo popularnosti i da se ona odlično snalazi u ovakvom okruženju, kao i da je hiljadu ljudi molilo da uđe u rijaliti, ali nisu mogli jer nisu popularni. Uz to je oplela i po njegovoj popularnosti i ovom temom ga ubola u živac.

– Što ne kažeš da si bio zabranjen na svim televizijama, niko te ne pušta, imam prijatelja kome si se na glavu popeo da te pusti na televizoru, molio si ga godinu dana! Mladi ne znaju za tebe, da ti nije ove “Farme”, niko te ne bi video nigde! – ponavljala je Jelena, dok je na ovu konstataciju Lepi ostao bukvalno bez teksta.

– Sad si Sarajlija, sad si Beograđanin, ne znaš ni sprsku gramatiku, došao si iz Pičkovca, a ja sam rođena u Beogradu, kao i moja majka. Dođe iz Sarajeva useli se u ženin stan i naziva sebe Beograđaninom. Sve možeš da kupiš, ali krštenicu ne možeš! Zato sam ja tebi trn u oku! – nastavila je da provocira farmerka.

– Prekini više je*bem ti mater, pi*ka ti materina, lažove jedan, imaš 36 godina i živiš kod babe u stanu! Gaće nemaš, sram te bilo! – galamio je i psovao Mića iz sveg glasa.

– Ti si kelner i nešto mi pričaš, i ti i Ivan, i Sara koja ne zna du*e obriše, vi ćete mi biti psihoterapeuti! Vi ste našli da pričate o mom pokojnom ocu! Ajde reci ljudima što su te zabranili svuda! Što ćutiš, pogađa te? Što si pobegao kad je Šerif Konjević došao na “Farmu”? – nije prestajala glumica, dok joj je Mića u naletu besa obrusio:

– Popu*ite mi i ti i Šerif Konjević! – vidno iznerviran rekao je on.

serif-konjevic

Šerif Konjević

Autor: Balkan lifestyle/Telegraf.rs

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za četvrtak 31. oktobar

SEVERINA SE PRERAČUNALA: Milan davao 10.000 evra mesečno za sina, tužila ga, sud dodelio 1.000!