in

URNEBESNO – Farmeri proveli prethodnu noć imitirajući jedni druge! (VIDEO)

Farmeri su se, posle niza dana ispunjenih prepirkama i svađama, konačno i dobro zabavili i ismejali, i to zahvaljujući novom zadatku koji su dobili od Zadruge, a to je da imitiraju jedni druge.

Naime, Zadruga je farmerima dala novi zadatak: svako od njih je dobio dužnost da imitira nekog drugog farmera suprotnog pola, i to po rasporedu koji je sastavila Zadruga.

Međutim, umesto da shvate to kao dobru zabavu, već na samom početku je bilo negodovanja među farmerima, tačnije kod jednog: Lepog Miće. Njemu se nije dopalo što je Jeleni Golubović zapalo da ga imitira, odnosno nije hteo da joj pozajmi svoju čuvenu plavu trenerku kako bi ona svoju ulogu bolje iznela. Zbog toga je Lepi Mića odbio da učestvuje u igri, a time i sabotirao zadatak. Za razliku od njega, ostali farmeri nisu imali problem sa pozajmljivanjem svojih stvari onima koji treba da ih imitiraju.
Inače, Jelena Golubović je farmerka koja je imala tu čast da probije led sa imitacijama. Njena izvedba Lepog Miće bila je i više no uverljiva, budući da je akcenat njene glume bio na onom po čemu je pevač prepoznatljiv: psovkama! A kao šlag na tortu, Golubovićeva je zapevala i „Zove Dinara…“.
lepi mica

Potom su svoje imitatorske veštine predstavili i Mis Svetlana i Ekrem Jevrić, koji su imitirali jedno drugog. Svetlana je u tu svrhu odmag dohvatila rakiju, pa počela redom da pozdravlja porodicu i prijatelje putem malih ekrana. Za razliku od nje, Ekrem se i nije baš uživeo u ulogu, budući da je na sebe samo navukao Svetlaninu garderobu, a bilo koji drugi aspekt imitacije je izostao.

Sledeći par koji je imitirao jedno drugog bili su Marijana Leontijević i Edin Škorić, a Edin je svojom imitacijom izazvao smeh svih farmera, jer je karikirao Marijanin kikotavi smeh.

Zatim, uloge su zamenili i Katarina Grujić i Boris Stamenković. a pevačica je svog momka manekena imitirala tako što je oponašala njegovo ponašanje na sastancima. U tome joj je pomogla Romana Panić, koja je u improvizovanom razgovoru sa „Borisom“ bila Marko Vukotić. S druge strane, Boris se nije toliko posvetio oponašanju svoje drage, pa je samo imitirao njeno koračanje kad ustane.

vajs

Potom, sledeći su na redu bili Sara Trajanović i Ivan Marinković, a Ivan je manekenku u koju je navodno još uvek zaljubljen predstavio u njenom elementu – kada komanduje drugima. Izuzetno zabavni bili su Zorica Marković i Šeki Turković. Oni su zamenili uloge, ali ne i situaciju koju često imaju, te su pred farmerima oživeli jednu od svojih prepirki. Salve smeha izazvao je Šeki, kada je u, ovog puta, odglumljenoj raspravi ponavljao čuveno Zoricino „Srce moje“, što ona često govori kada se sa nekim raspravlja.

Salve smeha izazvao je i Vajs. Naime, denser je imitirao jutjub zvezdu Simonidu Ačević, te je farmere naročito zabavio oponašanjem Simonidinog čuvenog „izranjanja“, tj. momenta kada ona ustaje sa stolice.
Suzana Perović dobila je zadatak da imitira Ekrema Jevrića, i u tome, ona je uspela da učini ono o čemu Jutjub zvezda sanja: da ispipa grudi Mis Svetlane. Naime, poznato je da Ekrem opsesivno pominje Svetlanine grudi, te se Suzana upravo na to fokusirala tokom svoje imitacije, a Svetlana joj je nesebično „ustupila“ svoje poprsje kao ispomoć u skeču.

Naposletku, iako su se sjajno ismejali i zabavili, izostala je nagrada za uspešno obavljen zadatak, i to zbog Lepog Miće koji je sabotirao čitav zadatak ne želeći da učestvuje u njemu.

Autor: Balkan lifestyle/Svet Plus

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za četvrtak 31. oktobar

SEVERINA SE PRERAČUNALA: Milan davao 10.000 evra mesečno za sina, tužila ga, sud dodelio 1.000!