in

DOZLOGRDILO JOJ – Zorica Marković se sprema da napusti imanje?!

Zorica Marković je izgleda zabrinuta i zbog svog zdravlja, a i zbog sve učestalijih incidenata koji mogu da se završe i fizičkim kontaktom, pa razmišlja i o mogućnosti napuštanja imanja!

Folk pevačica Zorica Marković je pozvala Jelenu Golubović, te se sa rediteljkom odvojila od ostalih farmera. Golubovićki je potom pokazala gde drži svoje stvari, kako bi Jelena znala ukoliko pevačica ode sa imanja.

Golubovićeva je bila zgranuta, te joj uopšte nije bilo jasno zbog čega joj to Zorica govori. Upitala ju je da li možda folkerka ne želi da napusti imanje. Zorica je svoje ponašanje obrazložila time što uskoro ima lekarski kontrolu, i da možda neće proći kako treba, pa postoji mogućnost i da joj doktori ne dozvole da se vrati na imanje.
zorica markovic farma
Naposletku, Markovićeva ne isključuje ni mogućnost da i ovog puta, kao i u prošloj sezoni rijalitija, bude izbačena zbog fizičkog kontakta Jer, ukoliko je neko bude dovoljno iznervirao, neće se ustručavati da se sa njim i fizički obračuna.
Inače, pevačica je i ranije imala zdravstvenih problema zbog visokog pritiska, a jedan incident sa Mikijem Đuričićem prošlog meseca ju je toliko uznemirio, da joj je pozlilo, pa je morala da bude odvezena i u bolnicu.
Autor: Balkan lifestyle/Svet Plus

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bred Pit molio Majka Tajsona da ga ne bije!

FARMA5 – Romana i Marko Vukotić poljubili se pred farmerima! (Foto)