in

FRKA:Jelena Karleuša ukrala pesmu Dari Bubamari!

NEKADAŠNJE DRUGARICE PONOVO IDU NA SUD…

Jelena snimila „Krimi rad“ bez dozvole Bubamarinog muža Milana, koji ima autorska prava za tu numeru, zbog čega je pretrpeo materijalnu štetu.

Krimi plagijat!
Jelena Karleuša je u ozbiljnom problemu. Nju je raskrinkao Milan Kesić, muž Dare Bubamare. On i njegova žena Karleušu su optužili za krađu, zbog čega će je tužiti. Naime, JK je bez ikakvog pitanja i dozvole obradila francusku pesmu „Kriminal“, koju je napisao Mkuboi Ikbala, a na koju autorska prava polaže niko drugi do Darin Milan. Zbog toga je on rešio da JK izvede pred sud, a u tužbi će tražiti višemilionsku odštetu.

Opomena pred tužbu

– Vlasnik autorskih prava na ovu pesmu je francuska izdavačka kuća „TLF prodakšn“, s kojom „Egzit entertejnment studio“ Milana Kesića ima ugovor za autorska prava za ceo Balkan, i to na četiri godine. Kako Karleuša nije zatražila dozvolu za snimanje i distribuciju ove pesme, advokat Dare Bubamare i Milana Kesića poslao je opomenu pred tužbu, u kojoj insistira da se svi nosači zvuka i svi javni nastupi pesme „Krimi rad“ unište – govori izvor Kurira i dodaje:

– Opomena je poslata i „Siti rekordsu“ i Jeleni Karleuši, koja je bez ikakvog pitanja objavila pesmu. Ukoliko se ne unište svi nosači zvuka i ne povuku sve izvedbe s Jutjuba, Karleuša će odgovarati pred sudom – završava priču naš izvor.

 

Milan ima sva prava

Da bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Daru, koja nas je uputila na porodičnog advokata Kalmana Stanju.
– Opomena da se unište svi nosači zvuka s pesmom „Krimi rad“ poslata je „Siti rekordsu“, kao i Jeleni Karleuši lično. Ako do toga ne dođe, uslediće tužba za materijalnu štetu. Firma Milana Kesića polaže sva prava na pomenutu kompoziciju – rekao je advokat Dare Bubamare. Iz Karleušinog PR tima se nisu oglasili.

milan-kesic-1383347712-390755

 

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bred Pit molio Majka Tajsona da ga ne bije!

FARMA5 – Romana i Marko Vukotić poljubili se pred farmerima! (Foto)