in

SEVERINA SE PRERAČUNALA: Milan davao 10.000 evra mesečno za sina, tužila ga, sud dodelio 1.000!

Hrvatska pevačica je besna jer je sud presudio da Milan Popović mora da plaća samo 1.000 evra mesečno na ime alimentacije, pa sad želi da napravi novi dogovor i vansudsko poravnanje.

Hrvatska pevačica Severina Vučković besna je zbog 1.000 evra koji je odredio sud da Milan Popović treba da daje na ime alimentacije.

Umesto 10.000 evra, koliko je do sada dobijala od Milana Popovića, Severina će dobijati 1.000 evra, koliko je odredio sud. Hrvatska pevačica besna je na advokate, sud i traži novo suđenje. Posle odluke hrvatskog suda da mora da dozvoli Milanu Popoviću da viđa sina Aleksandra svakog vikenda u Zagrebu, usledio je novi razlog da Severina bude i te kako ljuta na svoje advokate i sud.

Odluka suda da je Milan dužan da na ime alimentacije plaća 1.000 evra mesečno razljutila je pop zvezdu koja je najviše kivna na svoje advokate. Na njih je besna ponajviše zato što je pre odluke suda od Milana mesečno dobijala 10.000 evra.

Izvor blizak paru kaže i da Severina želi da pokuša da sa Milanom napravi novi dogovor i vansudsko poravnanje.
Ipak, do Milana Popovića, kao ni do njegovog advokatskog tima nije stiglo nikakvo zvanično obaveštenje o želji za vansudskim poravnanjem. S druge strane, Milan Popović je veoma zadovoljan odlukom suda koja mu omogućava da viđa Aleksandra vikendom u Zagrebu, što je privremena mera do sledećeg ročišta u decembru.

Severinini advokati su zahtevali da Milan viđa Aleksandra u Severininom stanu i u njenom prisustvu, ali je sud to odbio.

Autor: Balkan lifestyle/Blic

Milan Popović sa svojim advokatskim timom radi i na dobijanju dozvole da sina vodi sa sobom i van granica Hrvatske. Podsetimo, hrvatskih mediji su pisali da je pasoš maloletnog Aleksandra Popovića nevažeći, međutim Policijska uprava Pančevo, gde je pasoš izdat, demantovala je te navode i dala zvaničnu izjavu da je pasoš izdat po svim važećim propisima i zakonima Republike Srbije.

Milan se nada da će mu sud dozvoliti da svog sina dovodi u Srbiju i da provodi dete sa sinom u kući, a ne u hotelu, jer su i sin i otac državljani Srbije.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bred Pit molio Majka Tajsona da ga ne bije!

FARMA5 – Romana i Marko Vukotić poljubili se pred farmerima! (Foto)