in

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO – ACA LUKAS: Neću gledati Željka Šašića kako me imitira!

Neću ga gledati zato što radim i nemam vremena da gledam, rekao je folk pevač.

Folk pevač Željko Šašić će u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“ imitirati sadašnjeg supruga svoje bivše žene Acu Lukasa.

Naime, Šašić je dobio najteži zadatak od svih takmičara jer će imitirati Acu Lukasa, sadašnjeg supruga njegove bivše žene Sonje, a Lukas je rekao ga neće gledati..

Neću ga gledati zato što radim i nemam vremena da gledam. To je super šou. Svaki šou program je dobar“, rekao je Lukas u radio-emisiji „Vikend sa Zeletom“.

Fokler je rekao da mu odmah automatski ne bi dao 12 poena da je on u žiriju.
„Ne mogu da razmišljam o tome, ali zavisi od nastupa. Ne vidim zašto bi dobio 12 poena automatski ako mene imitira, ne vidim u čemu je poenta. Ne bi imao privilegije“, rekao je Lukas.

Željko Šašić je odgovorio Lukasu da ako ne stiže da odgleda emisiju: „Ako ne gleda večeras možda će stići i pogledati kad izađe na Jutjubu“.

Podsetimo, Željko Šašić u emisiji Tvoje lice zvuči poznato imitiraće Acu Lukasa, a kada je dobio zadatak nije razmišljao da ga odbije jer je reč o zabavi i emisiji koja ima humanitarni karakter.

„Došao sam kući i bilo mi je baš čudno. To je malo neprijatan osećaj. Ipak, kao što sam rekao, sve je to u svrhu dobrog zezanja, a pošto novac ide u humanitarne svrhe, nije nikakav problem“, bio je iskren Šašić.

Pevač je istakao da mu je mnogo lakše bilo da opet zapliva u narodnjačkim vodama, pošto je u prethodne tri nedelje bio Bora Čorba, Dino Merlin i Željko Bebek.

zeljko-sasic

 

Autor: Balkan lifestyle/Opera17

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bred Pit molio Majka Tajsona da ga ne bije!

FARMA5 – Romana i Marko Vukotić poljubili se pred farmerima! (Foto)