in

FOTO: Urnebesni priručnik za seks: Bračna Kamasutra!

Knjiga “Bračna kamasutra“ ima isti format i stil kao i dobro poznati priručnik o pozama o seksu. Sa podnaslovom “Najnerotičniji priručnik za seks na svijetu“ djelo autora Simona Riča i Farlija Kaca pruža zanimljiv pogled na brak.

Kada žena čisti prostor oko muškarčevih nogu i kada sklanja ono što bi on trebalo da počisti, to se zove „gurajuća pozicija“

Početak svake veze ispunjen je strašću i jakim emocijama. Kada rutina zagospodari, stvari se neminovno mijenjaju. U tim promjenama neko manje, neko više uživa, ali su one odličan ispiracija za duhovit prikaz muško- ženskih odnosa.

Prva „Kamasutra“, drevni tekst indijske književnosti, nasato je između 400. i 200. godine prije nove ere i sadrži 64 seksualnih poza.

Druga ona bračna nastala je 2013. i donosi sljedeće.

bracna kamasutra.1

 

Kada muškarac ostavlja posuđe u mašini za pranje sudova, a žena mora da ih popravi, jer je sve pogrešno uradio, to je pozicija „mašina za pranje sudova“.

bracna kamasutra.2

 

Kada žene zahtijeva da muž kupi novu odjeću, jer ništa nije kupio godinama, izgleda užasno, i odbija da to učini, dok ga žena gura u prodavnicu „Bruks Braders“, riječ je o poziciji „tvrdoglava koza“.

bracna kamasutra.3

 

Kada žena upadne u sobu, a muškarac brzo zatvori svoj laptop jer je gledao Fejsbuk profil bivše djevojke, dolazi do pozicije „neizvjesnosti“.

bracna kamasutra.4

Kada muž ode na sportski događaj sa drugim muškarcem, a supruga, u njegovom odsustvu, priušti sebi dugo, dugo kupanje u kadi i pije vino iz kutije, to je „trenutak mira“.

bracna kamasutra.5

Kada muškarac nježno ljubi ženin vrat, a ona pažljivo dodiruje njegove grudi, i dijete uleti u sobu vrišteći jer je čulo strašan zvuk ili neku drugu glupost, u pitanju je „prekinut kongres“.

bracna kamasutra.6

Kada muškarac ispusti neprijatan gas pred ženom, i pri tom se ne izvini, riječ je o „pomjeranju standarda“.

bracna kamasutra.7

Kada žena i muškarac na večeri sa drugim bračnim parom koji imaju gore probleme od njih, stiskaju jedno drugom ruke ispod stola, i međusobno blistaju od superiornosti, to se zove „perverzni ljubavnici“.

Kada su djeca kod baka, a žena i muškarac imaju planove za izlazak, ali umjesto toga odluče da u 19.30 časova popiju tablete za spavanje, jer žude za slatkim snom, to se naziva „valcer ljenivaca“.

Autor: Balkan lifestyle/Žena | Blic.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEVERINA SE PRERAČUNALA: Milan davao 10.000 evra mesečno za sina, tužila ga, sud dodelio 1.000!

Tvoje lice zvuči poznato – ŽELJKO ŠAŠIĆ O IMITACIJI ACE LUKASA: Mislio sam da je nameštaljka! (FOTO)