in

Šaban Šaulić živeo u Titovom stanu!

Šaban Šaulić živeo je u Titovom stanu od 1998. do 2001. godine. Kralj narodne muzike je u nekretnini na Dedinju, koja se nalazi u kraju u kojem je i vila Slobodana Miloševića, boravio zajedno sa ženom Gordanom i sinom Mihajlom, dok je Ilda bila u inostranstvu, a Sanela živela s tadašnjim mužem Ivanom Adžićem.

Pevač i njegova žena ovaj stan kupili su od Titove unuke Zlatice Broz, ali se u njemu nisu previše zadržali, pa su ga posle samo tri godine prodali. To i ne treba da čudi s obzirom na to da je odavno poznato da Šabanova žena u toku noći reši da se seli.

– Šaban i Goca došli su zajedno da pogledaju stan, koji je bio prilično zapušten. Na zidu su videli veliku fotografiju Tita i tek tada je Zlatica rekla da je ona iz familije Broz, ali nije želela da se zna da je Maršalova unuka. Objasnila je da mora da proda stan kako bi njen sin pokrenuo biznis – kaže naš izvor. Šaban i Goca su kupili nekretninu i potpuno je renovirali. Naša saznanja potvrdila je Goca Šaulić.
tito
 – Tačno je da je taj stan bio u našem vlasništvu, ali smo ga prodali pošto je i Mihajlo otišao na školovanje u inostranstvo. Kada smo ga kupili, potpuno smo ga renovirali i i nadzidali. Bio je prilično ruiniran i dosta smo novca u njega uložili. Užička ulica je bila veoma interesantna u tom periodu. Slobodan Milošević nam je bio komšija. Kraj je bio miran i nikad nismo zaključavali vrata. Spavali smo bezbedno i mirno – rekla je Goca.

Ogrešili smo se o Jovanku

Porodica Šaulić, osim unuke Josipa Broza, imala je priliku da upozna i njegovu suprugu Jovanku. Nekada prva dama Jugoslavije bila je kuma na svadbi njihovih prijatelja.

– Drago mi je što sam imala priliku da upoznam jednu takvu damu. Država Srbija i narod mnogo su se ogrešili o nju. Neke druge žene s mnogo manje zasluga dobile su veće privilegije – kaže Gordana Šaulić.
Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEVERINA SE PRERAČUNALA: Milan davao 10.000 evra mesečno za sina, tužila ga, sud dodelio 1.000!

Tvoje lice zvuči poznato – ŽELJKO ŠAŠIĆ O IMITACIJI ACE LUKASA: Mislio sam da je nameštaljka! (FOTO)