in

NAJVEĆE ŽENSKE TAJNE: Sedam stvari koje žena nikada neće otkriti partneru!

Postoje stvari koje niti jedna žena neće iskreno priznati svom partneru. To su strogo čuvane tajne koje skrivaju kao zmija noge.

Za neke stvari je i bolje da partner nikada ne dozna, a mi vam otkrivamo koje su to stvari.

Nevinost

Nekada su se žene ponosile svojim djevičanstvom, a danas ih je sram priznati da su još uvijek djevice ili da su nevinost izgubile u kasnijoj dobi.

Broj seksualnih partnera

Mnoge žene skrivaju s koliko su muškaraca imale seksualni odnos i to iz vrlo jednostavnog razloga – ne žele da ih se osuđuje i da ljudi pomisle kako su dobre samo za ‘jednu stvar’. Mnogi muškarci i žene još uvijek osuđuju žene koje su seksualno slobodne.

Debljina

To je osjetljiva tema gotovo za svaku ženu. Bombardirani smo određenim standardima ljepote koji se sastoje od mršavog i mršavijeg. Stoga nije čudno da žene ne žele priznati da su u srednjoj školi bile bucke. Naprosto više ne žele biti predmet zadirkivanja.

Ljubav

Misliti kako ne zaslužujete biti voljeni je duboka tajna koju nije lako priznati, a kamoli glasno izgovoriti. Međutim, neke žene se doista osjećaju kao da ne zaslužuju ljubav. U prošlosti su bile povrijeđene i slomljene, ali to neće priznati partneru da ga ne uplaše i ne otjeraju.

Estetska kirurgija

Premda estetska kirurgija u današnje vrijeme nije rijetka, malo će žena priznati svom partneru da su se pomoću nje iz ružnog pačeta pretvorile u labuda.

‘Volim te’

Nije ugodno partneru priznati da vam niti jedan muškarac nikada nije rekao ‘volim te’. Oni će najčešće na vaše priznanje uzvratiti: ‘I ja tebe!’, ali to nije isto. To je teško priznati čovjeku s kojim ste u vezi, jer počinjete i sami sumnjati da vas doista nitko nije volio jer to nije rekao.

Nevjera

Priznate li sadašnjem partneru da ste svakog prije njega prevarili to bi ozbiljno moglo poljuljati povjerenje u vašem odnosu i otkriti vaše karakterne mane.

Autor: Balkan lifestyle/doznajemo.com

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SLAVIO DO JUTRA – EKSKLUZIVNO: Aca Lukas proslavio 45 rođendan! (FOTO)

PREMIJERA – „Turbulentno“: Ceca izbacila novi spot! (VIDEO)