in

NJUJORŠKI MARATON Pogledajte: Pamela Ansderson se srušila od umora! (FOTO)

Iako se mnogi profesionalni trkači groze trčanja maratona u Njujorku, Pamela Anderson stisnula je zube i uspela je da istrči celu stazu dugačku čak 42 kilometra.

 Glumica je hrabro stala na startnu liniju maratona u Njujorku i za 5 sati i 41 minut uspela  je da istrči celu trasu dugu 42 kilometra. Pamela Anderson (46) pre maratona požalila se kako nije dovoljno pripremljena, ali ipak je stisnula zube i završila stazu.
pamela anderson

Kako je sama rekla, nije mogla da odustane  jer je trčala u humanitarne svrhe pa je imala jak motiv da dođe do cilja. Tokom cele trke hvatala se za desnu nogu i imala je bolnu grimasu na licu, ali ništa je nije moglo zaustaviti.

– Maratonom u Njujorku skupićemo  novac za pomoć Haitiju. Možete li verovati – rekla je u septembru Pamela .

pamela anderson.1

 

Ipak, cenu je platila kasnije, što je i pokazala na Twitteru gde je objavila  svoju fotografiju kako leži na krevetu. Samo u spavaćici  sa svojim startnim brojem preko lica pozirala je s ogromnim vrećama leda na desnoj nozi i na preponama. S obzirom da je u ruci držala daljinski i da je kraj nje bila knjiga, očito je kako joj nije u planu tako skoro izlaziti iz kreveta.

pamela anderson.4

 

Autor:  Balkan lifestyle/24sata.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SLAVIO DO JUTRA – EKSKLUZIVNO: Aca Lukas proslavio 45 rođendan! (FOTO)

PREMIJERA – „Turbulentno“: Ceca izbacila novi spot! (VIDEO)