in

PALE TEŠKE REČI – KALIMERO: Lepi Mića je lopov, ukrao mi je 10.000 evra!

Sarajevski imitator otkriva da je pevač za vreme rata u Bosni i Hercegovini iz njegovog stana odneo vrednu muzičku opremu.

Raširio prljav veš!
Bosanski imitator Kalimero, koji je u Srbiji skrenuo pažnju učešćem u „Velikom bratu“, izneo je teške optužbe na račun Lepog Miće. Sarajlija kojem je pravo ime Edin Aladžuz u izjavi za televiziju Pink BiH tvrdi da ga je za vreme rata u Bosni učesnik „Farme“ pokrao. On kaže da mu je Mića ukrao opremu koja je tada vredela 20.000 maraka, što bi danas bilo 10.000 evra. Svoje tvrdnje izneo je i na Fejsbuku i tom prilikom se ponudio čelnicima Pinka da ga prime na „Farmu“ kako bi se obračunao s Mićom. Za to čak i ne traži honorar. On je postavio novinski članak o Mići s naslovom „Pink na Farmu ubacio pevača koji peva o ubijanju Bošnjaka“ i prokomentarisao:

– Ova kretenčina je 1992. iz mog stana na Grbavici ukrala muzičku opremu u vrednosti najmanje 20.000 tadašnjih nemačkih maraka. Zovite me na Farmu, idem bez pfeniga honorara da mu je.em mamicu – naveo je besni Kalimero.

Ćerka Lepog Miće Sara demantuje sve što je Kalimero izneo u javnost.
– To je izmišljena priča. Ništa od toga što je rekao taj Kalimero nije tačno. Čovek preko mog oca samo traži prostor u medijima – kaže Sara Pržulj.

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SLAVIO DO JUTRA – EKSKLUZIVNO: Aca Lukas proslavio 45 rođendan! (FOTO)

PREMIJERA – „Turbulentno“: Ceca izbacila novi spot! (VIDEO)