in

Tvoje lice zvuči poznato – ŽELJKO ŠAŠIĆ O IMITACIJI ACE LUKASA: Mislio sam da je nameštaljka! (FOTO)

„Kada sam pritisnuo taster i kada sam shvatio da je Lukas moj sledeći zadatak za imitaciju, cela ekipa se smejala!“, ispričao je pobednik četvrte emisije „Tvoje lice zvuči poznato“

Pobednik ovonedeljne emisije “Tvoje lice zvuči poznato Željko Šašić briljirao je u imitaciji svog verovatno najvećeg rivala Ace Lukasa, zbog koje je čak na ruku stavio i burmu! On priznaje da u početku nije verovao da može da mu zapadne baš Lukas i da je na trenutak pomislio da su mu iz produkcije namestili!

Nesporno je da su se svi oduševili kako je Željko bez sujete prihvatio ovakav izazov, dok su ga, kako kaže, kolege iza scene bezgranično zadirkivale.

zeljko sasic kao lukas.1

 

– Kada sam pritisnuo taster i kada sam shvatio da je Lukas moj sledeći zadatak za imitaciju,cela ekipa se smejala! Pomislio sam: Nameštaljka! Još od prve epizode sam znao da postoji ta mogućnost, tako da je bilo insinuacija na tu temu od strane mojih kolega koji učestvuju u šouu – rekao je pevač, čiji se nastup i dalje prepričava.

On je istakao i to da se nije posebno pripremao za transformaciju pošto “poznaje čoveka“, kao i da nije očekivao da će pobediti.

Zeljko-Sasic-Aca-Lukas

 

– Zaista sam bio zbunjen, jer uopšte nisam očekivao pobedu, naročito što iz pijeteta prema ostalim učesnicima šoua nemam naviku da gledam tabelu i pratim rezultate. Kada su proglasili da sam pobednik bio sam toliko zbunjen da čak nisam ni znao kome da dodelim novac, pa sam se konsultovao sa kolegama – rekao je Šašić i dodao da nije bilo potrebe da posebno proslavlja trijumf.

Autor: Balkan lifestyle/Telegraf.rs/prva.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SLAVIO DO JUTRA – EKSKLUZIVNO: Aca Lukas proslavio 45 rođendan! (FOTO)

PREMIJERA – „Turbulentno“: Ceca izbacila novi spot! (VIDEO)