in

JAKO POUČNO – Kako da doživite dvostruki orgazam – istovremeno!

Ne samo da možete doživeti više orgazama za vreme seksualnog odnosa, već možete doživeti dva orgazma istovremeno. Evo kako.

Uz malo truda većina žena može doživeti i vaginalni i klitorisni orgazam istovremeno.

 

Za dostizanje vaginalnog orgazma potrebno je više vremena, pa upravo zato vi i vaš partner morate da budete uporni. Što duže traje odnos, povećava se cirkulacija krvi i svaki deo vašeg tela postaje nadražen.
Takozvani „pseći“ stil najpogodniji je za dostizanje dvostrukog orgazma. Ugao pod kojim se nalazite u ovom položaju partneru pomaže da direktno dođe do G tačke. Isprobajte ono što vam najviše odgovara: poza u kojoj ste naslonjeni na kolena i ruke, ili nešto niže na laktove. S obzirom da su njemu ruke slobodne, vrlo lako ih možete iskoristiti na najbolji način, stavite ih na pravo mesto.
Zašto da čekate na njega? Preuzmite inicijativu! Sednite na njega onako kako vam najviše odgovara, a sami stimulišite klitoris. Ako legnete na leđa, stavite jastuk ispod guze da bi vaša G tačka njemu bila dostupnija. Umesto standardnih pokreta, ulaz, izlaz, isprobajte kružne pokrete.
I ova poza vas može dovesti do dvostrukog orgazma. Omiljena fotelja, na primer, nije samo za kafu i knjigu ili gledanje televizije. Neka se partner udobno namesti, a vi mu sednite u krilo, gledajući u njega ili mu okrenite leđa. Ako se vi „uvalite“ u fotelju, partner će morati na kolena. Kapirate zbog čega.
U igru uključite celo telo. Partner ne sme zanemariti vaše grudi, ali ni usne, obraze, vrat. Nežni poljupci i blago grickanje, samo mogu intezivirati orgazme. Ne budite lenji. Radite Kegelove vežbe za vreme seksa – mišićima vagine stisnite njegov penis za obostrani užitak.
Imajući na umu da je klitorisni orgazam češći, važno je da svojoj G tački date vremena. U trenutku klitorisnog orgazma namestite se tako da vam potpuna genitalna zona bude u opticaju. Usporite tempo, odmaknite se ili čak promenite pozu ako je to potrebno, jer nećete zažaliti. Malo odlaganja i slatkih muka doneće vam veliku nagradu u obliku dvostrukog orgazm, piše portal Žena.
Autor: Balkan lifestyle/Zena Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Tvoje lice zvuči poznato – ŽELJKO ŠAŠIĆ O IMITACIJI ACE LUKASA: Mislio sam da je nameštaljka! (FOTO)

BISER EKREMA JEVRIĆA: Nikola Tesla izmislio aerodrom!