in

Preljuba:Milutin Mrkonjić prevario Anu Bekutu sa rođenom ženom!

Iako je u srećnoj vezi s Anom Bekutom, Mrkonjić proveo veče sa suprugom.

Bivši ministar za saobraćaj i funkcioner Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić proveo je subotnju noć s venčanom ženom Draganom, iako je u srećnoj vezi s pevačicom Anom Bekutom!

Pravili se da se ne znaju

Naime, paparaco je uslikao bivšeg ministra sa suprugom Draganom u poznatom beogradskom restoranu „Rubin“. Mrka i Dragana proveli su u restoranu oko dva sata večerajući i ćakulajući, da bi oko osam sati krenuli kući. Međutim, pošto su čuli da su ispred restorana novinari, stari socijalista je pokušao da nam zavara trag kako se ne bi otkrilo da je veče proveo sa suprugom!

Naime, čim je izašao iz restorana, Mrka je ušao u svoj automobil, dok je njegova supruga Daša nastavila da hoda po parkingu praveći se da ne poznaje rođenog supruga! Tek kad su pomislili da su bezbedni i van dometa foto-reportera, Mrkina supruga ušla je u auto i sela na suvozačevo mesto.

Kad smo pozvali Mrkonjića da nam pojasni ovu čudnu situaciju, funkcioner SPS je kazao da nema ništa neobično u tome što je izašao na večeru sa suprugom, kao i da je o tome obavestio Anu Bekutu!

-Bio sam na ručku ili večeri sa svojom suprugom. Ne razumem u čemu je problem – pitao je Mrkonjić. Kako tvrdi, nije tačno da se gospođa Mrkonjić sakrivala kako je neko ne bi video u društvu supruga.

– Nije tačno da se skrivala. Želela je da se prošeta nekoliko minuta na vazduhu, što je i učinila dok sam ja isparkiravao kola – rekao je Mrkonjić. Na naše pitanje da li su možda Ana Bekuta i njegova supruga u poslednje vreme „zamenile uloge zvanične žene i intimne prijateljice“, funkcioner je odgovorio odrečno.

Ana sve zna

– Nisu. Moja supruga je i dalje Dragana Daša Mrkonjić. Nemam drugu. A Ana Bekuta zna da sam sinoć bio sa suprugom na večeri i nema problema. Zašto me malo ne pratite po gradilištima, nego po restoranima? – upitao je Mrka.Podsetimo, Mrkonjićeva supruga Dragana ranije je izjavila da „zna da je njen muž švaler“ i da joj to ne smeta. Od Ane Bekute juče nismo uspeli da saznamo da li ju je Mrka obavestio o izlasku sa suprugom, kao i da li joj to smeta.

 

Ljubavna veza Ane i Mrke

– Počeli da se zabavljaju u februaru/martu 2012. godine
– 6. oktobra 2013. godine, uz slavlje do zore sa zvezdama „Granda“, proslavili 600 dana veze
– Kad su mediji saznali za njihovu vezu, oboje tvrdili da tu postoje samo simpatije, a Mrkonjić kazao da voli i poštuje svoju ženu Draganu i da se nikad neće razvesti od nje
– Gotovo godinu dana živeli zajedno u kući za poslugu Miće Jovanovića, dok se Bekutin stan na Vračaru renovirao
– Mrkonjićeva omiljena Bekutina pesma je „Veseljak“
– Mrkonjić ima 71 godinu, a Bekuta 54

Aztor: Balkan lifestyle/Kurir

 

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Tvoje lice zvuči poznato – ŽELJKO ŠAŠIĆ O IMITACIJI ACE LUKASA: Mislio sam da je nameštaljka! (FOTO)

BISER EKREMA JEVRIĆA: Nikola Tesla izmislio aerodrom!