in

Salveta u bolnici, čeka porođaj!

Glumica Ljiljana Jakšić otišla je u porodilište gde će čekati svoj termin za porođaj.

Glumica Ljiljana Jakšić, najpoznatija kao Salveta, nedavno je za „Puls“ otkrila da je ostala trudna u 51. godini života i da će uskoro po prvi put postati majka. Ljiljana je, naravno, bila presrećna, ali je bez obzira na visokorizičnu trudnoću nastavila da radi istim tempom. Pevala je i zabavljala goste u nekoliko kafana u Skadarliji, a u poslednje vreme je i zbog interesovanja medija sve više gostovala u TV emisijama.
I posle poslednjeg gostovanja, pozvao ju je njen lekar i rekao kako je ipak vreme da stane i da na miru sačeka porođaj. Zbog toga je Ljiljana morala da ode u porodilište i tamo sačeka termin za porođaj, koji je predviđen za nekoliko dana.
– Jao, koliko sam nervozna! Pa nikada nisam bila u bolnici. Ali, eto doktor me je pitao da li ja to još uvek radim, i kada sam rekla da, rekao mi je da odmah dođem da legnem. I, eto, sada ovde čekam. Pa, ne znam, ja se stvarno osećam odlično, ali izgleda da je ipak vreme da stanem. Jao, divne su reakcije na ovo moje stanje, valjda zato što sam tako otvoreno sve ispričala. Zvalo me je puno meni potpuno nepoznatih žena. Htele su da me čuju. Ma, zvale su me i one koje sam ja poznavala, a da uopšte nisam znala da su imale isti problem kao i ja. I sve su htele malo podrške, a i da mi kažu kako je lepa ova moja priča. Sve je stvarno ispalo divno. I, odoh ja sada da čekam, nadam se da neću puno – rekla je glumica.

Autor: Balkan lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

UČITE OD BOGATAŠA: Deset navika najbogatijih ljudi na svijetu!

Marilyn Monroe, rekla mi je da sam prekrasna (VIDEO)