in

Selma Bajrami: Lažu, Pejović me nikad nije uvredio

Pevačica tvrdi da je Aco nije nazvao balinkurom, kao što su objavili pojedini portali u Bosni i Hercegovini.

Selma ni kriva ni dužna uvučena u govor mržnje upućen Aci Pejoviću.

Pevačica iz Tuzle, koja od udaje i rođenja sina živi u Beču, bez ikakvog razloga upletena je u medijsku hajku koju pojedini bosanski portali vode protiv pevača iz Srbije. U objavljenom tekstu u kojem se tvrdi da se Pejović ruga islamu i govori ružno o muslimanima navedeno je da je svojevremeno na Grand festivalu namerno provocirao Selmu i da ju je pitao: „Šta ćeš ti, balinkuro, ovde?“.

Selma je iznenađena i ne zna zbog čega je njeno ime zloupotrebljeno.

– Nemam predstavu zašto je moje ime upleteno u celu tu priču. Nije istina da sam u lošim odnosima s Pejovićem. Tvrdim da me Aco Pejović nikad nije uvredio. Mi se dugo poznajemo, ne družimo se, jer on živi u Beogradu, a ja u Beču, ali kad god se sretnemo, lepo se ispričamo – kaže Selma, koja, kako kaže, dobro zna kako se Aco oseća jer je takve stvari i sama osetila na svojoj koži.

– Dosta pevača iz Srbije gostuje u Bosni i nikome takva priča ne ide u prilog. Znam da Aci nije svejedno zbog svega ovoga – podržala je Bajrami kolegu.
Podsetimo, posle teksta u kojem se napada Pejović na bosanskim portalima objavljen je i snimak star skoro četiri godine na kojem se vidi kako se Aco svađa s jednim novinarom. To je pokrenulo salvu negativnih komentara na pevačev račun, a neki su ga vređali i na nacionalnoj osnovi.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BISER EKREMA JEVRIĆA: Nikola Tesla izmislio aerodrom!

Praktično rešenje: Jeftini trikovi za lepotu!