in ,

4 trika da vam parfem traje što duže

Kako bi se miris širio sa svakim otkucajem vašeg srca, neophodno je da ga naneste na pulsne zone i nikako ne trljate ruke kada stavite parfem.

Mnogi obožavaju da celo telo utope u parfem i zaboravljaju da će samo štrćkanjem na odgovarajuća mesta mirisati dovoljno jako. Saznajte koje su čarobne formule za što dugotrajniji miris parfema na koži.

1. Parfem obavezno držite daleko od svetlosti, jer će tako zadržati svoja hemijska svojstva i duže ostati nepromenjen. Najbolje je da ga čuvate u originalnoj ambalaži u nekoj fioci ili ormariću, samo ne u kupatilu, jer parfemima vlaga smeta.

2. Nanesite parfem direktno na kožu i to na određene tačke na telu, gde možete da osetite njegovo opojno širenje. Parfem se po pravilu nanosi na pulsne zone, odnosno tačke na kojima možete da osetite puls. Na taj način će se miris širiti sa svakim otkucajem vašeg srca. Stavite parfem na adekvatna mesta, na zglobove, iza uva, na bočne strane vrata i unutrašnje strane laktova.

3. Mnogi nakon nanošenja parfema protrljaju to mesto, ne znajući da se na taj način lome molekuli parfema i uništava sam miris. Parfem treba naneti i pustiti da sam odradi svoju čaroliju.

4. Još jedna tajna kako savršeni miris što duže da zadržite na svom telu je da stavite malo maslinovog ulja ili vazelina kao podlogu na mesta gde mislite da nanesete vaš omiljeni parfem. Razlog tome je što masnoća duže zadržava mirise pa će tako biti i sa vašom kožom.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEKA O RODITELJIMA MALE TIJANE: Sram ih bilo! Državo, hapsi bagru!

Šta frizura govori o vašoj ličnosti?