in

BRAČNI BRODOLOM POZNATE MANEKENKE – Posle samo dva meseca braka, Nina Morić se razvodi?

Ništa nije zauvek. Doviđenja, moja ljubavi. Volim ga, moja osećanja ostaju ista. Nije me dobro razumeo. Nina će se pobrinuti za sebe, napisala je Nina.

Nina Morić je pre samo nekoliko dana na Tviteru objavila nove fotografije s venčanja s Masimilianom Dosijem, ali čini se da je nešto pošlo po zlu…

– Ništa nije zauvek. Doviđenja, moja ljubavi. Volim ga, moja osećanja ostaju ista. Nije me dobro razumeo. Nina će se pobrinuti za sebe – napisala je Nina Morić na svom profilu na Tviteru.

Nina Morić i Masimiliano Dosi venčali su se pre dva meseca iako joj tada još nije bio službeno gotov razvod od prvog supruga Fabricija Korone. Da li je ovo tek jedan od Nininih ispada ili je reč o definitivnom kraju, pokazaće vreme.

Nina se letos tajno udala u Kambodži za svog dečka Masimilijana Dosija. Ona iza sebe već ima jedan brak sa Fabricijom Koronom, a iz te turbulentne i medijski propraćene veze ima desetogodišnjeg sina Karlosa Mariju Koronu.

Inače, nedavno je Nina šokirala javnost izjavom na italijanskoj televiziji kako ju je otac zlostavljao kada je bila mala. Otac je ostao šokiran zbog ovih izjava,a teča manekenke koji je inače i psihijatar, rekao je kako je Nina psihički nestabilna.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEKA O RODITELJIMA MALE TIJANE: Sram ih bilo! Državo, hapsi bagru!

Šta frizura govori o vašoj ličnosti?