in

CVETA LJUBAV: Ana Nikolić ponovo sa Ćazimom Osmanijem!

EKSKLUZIVNO: TVRDILA DA NE ZNA ALBANSKOG BIZNISMENA…

Nikolićeva sa Osmanijem u Cirihu do zore uživala na rođendanu njegovog prijatelja Burima Rama, vlasnika kluba „Dei Dei“

U laži su kratke noge!
Ana Nikolić se 25. septembra u društvu Ćazima Osmanija pojavila na rođendanu njegovog prijatelja u Cirihu! Ona u medijima uporno plasira priču da ne poznaje kontroverznog albanskog biznismena. Čak tvrdi da ga nikad nije ni slučajno srela! Ali Kurir je dospeo u posed fotografije koja nedvosmisleno opovrgava sve ono što pevačica iznosi u poslednja tri meseca, otkako je dobila batine od njegove verenice Mande Popović.

Kako ekskluzivno saznajemo, Ana i Ćazim su tog 25. septembra zajedno, sa još jednim prijateljem, došli u ciriški klub „Dei Dei“, koji drži Albanac Burim Ramo i koji je te večeri slavio rođendan. Pojavili su se oko jedan sat iza ponoći i ostali do fajronta.

– Ana i Osmani su sve vreme sedeli jedno pored drugog i videlo se da su veoma bliski. Šaputali su na uvo, smejali se, a za njihovim stolom točio se skup šampanjac. Ona se baš napila te noći. Ćazim je u jednom momentu izvadio 300 švajcarskih franaka i dao ih Nikolićevoj, koja je tim novcem zakitila jednu od igračica. Uživala je u zajedničkim trenucima s njim, a čak se i mikrofona latila – otkriva za Kurir sagovornik.

Inače, Nikolićeva je 21. septembra nastupala u poznatoj diskoteci „Elit“ u Cirihu, koja se nalazi samo 500 metara od kluba „Dei Dei“. Izgleda da je zarad druženja s Ćazimom ostala u Švajcarskoj koji dan duže. Pozvali smo je i rekli joj da imamo fotografiju koja demantuje njene navode da ne poznaje Osmanija. Ona je zaćutala, a onda rekla:

– Možete li da me pozovete malo kasnije, imam drugu liniju.
Na naše pitanje zašto nam ne odgovori pre nego što se javi na drugi poziv, priznala je:
– Zato što ne dajem izjave sama.
Pozvali smo je malo kasnije. I dalje nam je delovalo da je veoma zatečena što imamo sliku.

– Pa, eto! Tom prilikom smo se i upoznali! To je bila privatna zabava i ne znam ko vam je uopšte dao te fotografije. Bila sam angažovana da otpevam nekoliko pesama. Bilo je veliko društvo i silom prilika smo se upoznali! Konačno sam se srela s tim čuvenim Feliksom! Onda kad sam govorila da ga ne poznajem zaista ga nisam ni poznavala. Razgovarali smo o svemu i mislim da je on jedan fin čovek – kaže Ana.
Ako je tako kao što kaže, mi se samo pitamo zašto je u poslednjem broju Sveta od 4. novembra opet govorila da ga ne poznaje.

ana nikolic iosmani.1

 

ana nikolic iosmani.2

 

Činjenice

– 8. avgust Manda Popović, verenica albanskog biznismena Ćazima Osmanija, pretukla je Anu Nikolić u hotelskoj sobi u hotelu „Maestral“ u Pržnu
– 7. septembar Ana izjavila: Ćazima ne poznajem i nikad ga u životu nisam videla. Svako dalje dovođenje mog imena i prezimena u kontekst takvih priča biće predmet delovanja mog advokata
– 21. septembar Ana je nastupala s Nikolijom Jovanović u diskoteci „Elite“ u Cirihu
– 25. septembar Nikolićeva uživala u Ćazimovom društvu na rođendanu njegovog prijatelja, vlasnika kluba „Dei Dei“ u Cirihu
– 4. novembar Ana ponovo izjavila: Insinuacije da sam u Cirihu viđena u društvu Ćazima Osmanija nisu vredne čak ni demantovanja.

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEKA O RODITELJIMA MALE TIJANE: Sram ih bilo! Državo, hapsi bagru!

Šta frizura govori o vašoj ličnosti?