in ,

Praktično rešenje: Jeftini trikovi za lepotu!

Usled nedostatka kreme za brijanje, rumenila, olovke za oči ili gela za kosu, poslužite se drugim kozmetičkim sredstvima i spasićete se nerviranja u trenucima žurbe.

Neke uobičajene kozmetičke proizvode koje imate možete da koristite na malo drugačiji način i ne samo da će spasiti dan, već će povoljno uticati na vaš budžet.

Regenerator umesto kreme za brijanje
Naumili ste da se brijete i shvatili da je ambalaža prazna. Ne očajavajte, posegnite za regeneratorom. Slične je teksture i smanjiće mogućnost posekotina. Nanesite ga u tankom sloju na područje koje želite da brijete i efekat će vas iznenaditi.

Ruž za usne umesto rumenila
Ruž zahvatite jagodicama prstiju i pomalo nanosite na obraze. Uvek je lakše naneti još malo, nego skinuti višak. U ovom slučaju, kada je ruž u službi rumenila, preporučljivo je da koristite ružičaste i crvene tonove.

Maskara umesto olovke za oči
Maskara lako može da postane proizvod sa više namena. Ako je nanesete u malo debljem sloju na koren trepavica, stvoriće utisak kao da ste naneli olovku za oči.

Losion za telo umesto voska ili gela za kosu
Frizuru osim voska i gela mogu spasiti i losioni za telo koji će se super apsorbovati u suve dlake i pomoći vam pri oblikovanju kose. Idealna su zamena upravo za čvrstu i gustu kosu, dok lako može da zamasti tanku i inače sjajnu dlaku.

Umesto manikira probajte ulje za zanoktice
Kada nemate vremena za manikir, stvar može da spasi ulje za zanoktice. Hidriraće nokte, ali i zagladiti kožu. Nokti će biti sjajni i izgledaće sveže.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEKA O RODITELJIMA MALE TIJANE: Sram ih bilo! Državo, hapsi bagru!

Šta frizura govori o vašoj ličnosti?