in

PUKLA TIKVA – Kiki Lesandrić ljut na Mlađana Dinkića zbog bračnih problema?!

Tek što su snimili novu zajedničku pesmu, pre mesec i po, Mlađan Dinkić je rekao da je njegov muzički kolega Zoran Kiki Lesendrić napravio pravi hit, a da je razlog za to bračna kriza koju je frontmen „Pilota“ navodno imao. Kada je Dinkićevu izjavu u jednoj emisiji čuo Kiki, ozbiljno je zamerio Mlađanu, te od tada njih dvojica više nisu u dobrim odnosima.

– Kiki je pisao tekst za pesmu, moram da kažem da neko vreme nije bio u baš najboljim odnosima sa svojom ženom. Izgleda mu je to dalo inspiraciju da napravi fenomenalan tekst. Neću da kažem da je to dobar recept za druge – rekao je raspoloženi Dinkić, koji je komponovao pomenutu pesmu, a iako je dobio odličan tekst, kako tvrdi naš izvor, izgubio je dugogodišnjeg prijatelja i saradnika.

– Otkad je Mlađa to izjavio, Kiki i on ne govore. Oduvek se zna da Kiki ne priča o svojoj supruzi i da nikada nije iznosio detalje iz svog privatnog života. On uvek može da priča o muzici, a kada je Mlađa dao tu izjavu, izbila je velika frka. Čim je čuo Dinkićevu izjavu, Kiki je nazvao Mlađu i pitao ga kako je mogao da priča o tome.
kiki i dinkic.1
Mlađa nije bio ni svestan koliko je to Kikija pogodilo i koliko mu je zapravo zasmetalo jer njemu to uopšte nije bilo toliko strašno, a to je dovelo do još veće Kikijeve ljutnje, te su zaćutali i od tada se čuju samo zbog dorađivanja njihove nove zajedničke pesme – ispričao je izvor blizak Lesendriću i Dinkiću, a kada smo stupili u kontakt sa Kikijem, on je oštro demantovao našu informaciju.

– To nije tačno. Ne, ja nemam nikakav problem s njim – rekao je kratko Lesendrić, dok od Mlađana Dinkića nismo uspeli da dobijemo komentar, ali je umesto njega izjavu dala njegova predstavnica za medije.
– To su čista nagađanja i sigurna sam da gospodin Dinkić ovo ne bi komentarisao – rekla je Svetlana Preradović, portparol predsednika stranke Ujedinjenih regiona Srbije.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEKA O RODITELJIMA MALE TIJANE: Sram ih bilo! Državo, hapsi bagru!

Šta frizura govori o vašoj ličnosti?