in

BEKUTA OTKRILA DA NIJE LJUBOMORNA NA SUPARNICU – Ana oprostila Mrki večeru sa ženom!

Kada se nisu pojavili na snimanju novogodišnjeg programa na Televiziji „Palma plus“, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić pokrenuli su lavinu spekulacija o tome da više nisu u ljubavi zbog fotografija koje su nedavno objavljene, a na kojim su bivši ministar i njegova supruga Dragana uslikani nakon zajedničke večere.

O ovim informacijama pokušali smo da dobijemo komentar najpre od Mrkonjića, koji je bio na sastanku, a potom i od Ane Bekute, koja je otkrila da je njihova veza jača nego ikada.

– Nemojte da širite glupe spekulacije koje ne mogu da utiču na našu ljubav – rekla je Ana, koja je najpre otkrila zbog čega Mrkonjić i ona nisu bili u mogućnosti da kao i svake godine ispoštuju svog prijatelja Dragana Markovića Palmu i dođu na snimanje novogodišnjeg programa koje organizje njegova televizija.
– Ove godine sam zbog ranije preuzetih obaveza bila sprečena da učestvujem u snimanju novogodišnjeg programa u Jagodini. Žao mi je što sam propustila druženje s kolegama, sjajnu organizaciju i domaćinsku atmosferu koja oduvek krasi Televiziju „Palma plus“ – diplomatski je odgovorila Ana, koja nije rekla i gde je za to vreme bio njen emotivni partner Milutin Mrkonjić.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Praktično rešenje: Jeftini trikovi za lepotu!

Žvake stvaraju bore!