in

FOLKERKA NAKON NEKOLIKO SATI U BOLNICI OTIŠLA PRAVO NA FARMU – Goca: Kolabirala sam zbog premora!

Da snagom volje može sve da se pobedi dokaz je folk pevačica Goca Božinovska, koja je, svega nekoliko sati nakon što je završila u bolnici, otišla na imanje u Lisoviću kako bi svojom pesmom zabavila farmere.

Pevačica je u toku jučerašnjeg dana kolabirala usled iscrpljenosti i velikog rada, a nakon nemilog događaja prebačena je u jednu bolinicu, gde su joj odmah ukazali lekarsku pomoć, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora.
– Gocino zdravstveno stanje već izvesno vreme je ugroženo jer danima nema vremena da se odmori, a takav naporan i ubitačan tempo umalo joj je došao glave – kaže naš izvor.

– Njoj je u toku dana pozlilo, a samo brzom intervencijom prijateljice koja je bila pored nje i koja je smestila u automobil i odvezla do prve privatne bolnice, sve se dobro završilo. U jednom momentu, pevačica se požalila prijateljici da joj se vrti u glavi, žaleći se da će se srušiti.
Nakon toga, odmah je pala, a pribrana drugarica sama joj je pružila prvu pomoć, smestila je u automobil i odvezla je do prve privatne klinike. Uklinici su joj izmerili pritisak, koji je bio izuzetno nizak, a posle dobijenih brzinskih analiza krvi i EKG-a ustanovljeno je da je sve u redu i da se radi o hroničnom premoru i iscrpljenosti. Ona je gotovo celo popodne provela spavajući, primila je nekoliko doza infuzije, koje su je revitalizovale.
O tome koliki je profesionalac govori podatak da čim je shvatila da se oseća dobro, odmah je zamolila drugaricu da joj izabere odevnu kombinaciju za „Farmu“ i pozove šminkera kako bi na vreme stigla da se sredi za imanje, gde je pevala famerima kao da se ništa nije dogodilo – završava naš izvor.
Kako bismo dobili komentar, pozvali smo Božinovsku, koja je potvrdila naša saznanja.
– Sada sam dobro. Pritisak mi je drastično pao, ali sada je sve u redu. Naporno radim, samo jurim sa tezge na tezgu i sa jednog snimanja na drugo. Morala sam nadoknaditi sve ono što sam poslovno propustila dok sam bila u „Farmi 4“ – rekla je Božinovska za naš list.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Praktično rešenje: Jeftini trikovi za lepotu!

Žvake stvaraju bore!