in

SKROMNOST JE VRLINA – Đole Đogani: Moja Marinela je nova Ejmi Vajnhaus!

Nije važno hoće li proći dalje u „X faktoru“. Najvažnije je da se oslobodi treme i da stekne iskustvo pevanja pred publikom, kaže Đole.

Nastavlja stopama roditelja!
Dvoje dece poznatih ličnosti okušaće svoju sreću u novoj epizodi „X faktora“. Prvo ime koje je produkcija otkrila je Marinela, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić.
Slađa je prijavila

– Moja bivša supruga Slađa više od mene želela je da se naše dete pojavi u „X faktoru“. Voli da peva, ali je odbijala da se prijavi za neki muzički šou-program. Marinela je dobra pevačica. Ne pričam kao otac, već kao profesionalac. Nisam hteo da se pojavim na snimanju da ne bi govorili kako je tata namestio. Razmišljali smo čak i o tome da izađe na scenu pod drugim prezimenom – kaže Đole za Kurir i dodaje da njegova mlađa ćerka uopšte ne sluša domaću muziku:

– Bio sam protiv toga da peva pesmu grupe Đogani. Želeo sam da se predstavi u onome u čemu je najbolja. Sluša uglavnom stranu muziku, Rijanu, Bijonse, a razbija kako izvodi pesme Ejmi Vajnhaus! I ako kojim slučajem ne prođe dobro u „X faktoru“, otac se ne brine za njenu budućnost.

Podržaću je uvek

– Nije važno hoće li proći dalje. Najvažnije je da se oslobodi treme i da stekne iskustvo pevanja pred publikom. Ako poželi da se bavi muzikom, neće biti problema.
Ova uzbudljiva epizoda je na programu u utorak u 21.15 na Pinku, a nakon „X faktora“ gledaoci će uživati u još jednoj epizodi „X stara“, u kojoj će Uni Senić gost biti Bora Đorđević.

marinela-dogani-

 

dole-dogani-slada-dogani-

 

ejmi-vajnhaus-

 

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Praktično rešenje: Jeftini trikovi za lepotu!

Žvake stvaraju bore!