in ,

Šta frizura govori o vašoj ličnosti?

Žene sa kosom vezanom u rep su pune samopouzdanja, dok su one sa prirodno raspuštenom kosom strastvene avanturistkinje i velike zavodnice.

Kosa neće samo ulepšati vaš stajling i učiniti da se osećate seksi i neodoljivo, već može da otkrije i kakav je vaš karakter. Zato, kada sledeći put odete na neki važan događaj ili sastanak sa muškarcem koga želite da oborite s nogu, razmislite dobro kakvu frizuru želite za tu priliku.

Kosa u repu
Iako je većina ljudi uverena da kosa koja je jednostavno zavezana u rep predstavlja jednostavne, drage i nevine žene, istina je, tvrde stručnjaci, potpuno drugačija. Upravo pomeranje kose sa lica otkriva osobu snažnog samopouzdanja i izražene seksualnosti, barem kada su trenuci intimnosti u pitanju.

Svaka dlaka na svom mestu
Žene koje uvek imaju savršeno uredno kosu (čak i u slobodno vreme), obično su one koje su opsednute kontrolom. Savršen red u kosi preslikava svaki segment vašeg života. Ako negujete ovakvu firzuru vi volite kontrolu i mrzite neočekivane situacije i iznenađenja. Logično, miljama ste daleko od spontanosti. Kada su ljubav i seks u pitanju, vi tačno znate šta žele i najsrećnije ste kada vodite glavnu reč.

Prirodno raspuštena kosa
Ovakve frizure nose prave avanturistkinje, da ne kažemo divljakuše. Naravno, u pozitivnom smislu. One su slobodoumne, nepredvidive i spontane. Osećaju se fantastično u vlastitom telu i bezbrižne su u životu, ljubavi i seksu. Jako su strastvene i naletu vulkanu erotskog naboja će se prepustiti uvek i svuda.

Nemarna punđa
Vlasnice ovakvih frizura i te kako su svesne svoje seksualnosti i onoga što muškarci vole. Ovakvom se frizurom otkriva vrat kao jedan od senzualnijih delova ženskog tela, a nemarnost prilikom pravljenja ovakve frizure otkriva određenu dozu divljine i zaigranosti. Ove žene vole flert i ne boje se da to i pokažu, niti da ga iniciraju.

Bob
Zbog izvesne brige koja je potrebna da bi se održavala ovakva frizura, lako bi se dalo zaključiti da se radi o ženi koja voli red, organizaciju i disciplinu i koja je u krevetu pomalo dosadna. Ali, istina je potpuno drugačija – ova frizura otkriva pravu vatru kada su ljubav i seks u pitanju. Vi možda delujete hladno, ali onaj koga ne odbije vaša maska hladnoće ugodno će se iznenaditi kada krenu vruće igre.

Kratka kosa
Ovakvu frizuru nose nestašne žene, koje su veoma hrabre i koje jako dobro znaju šta žele od života i od veze. One su spremne na apsolutno sve. Ne vole da slede većinu i originalne su u svakom segmentu života. Jako je teško precizirati šta od njih možete da očekujete pa ćemo reći samo da očekujete neočekivano.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Praktično rešenje: Jeftini trikovi za lepotu!

Žvake stvaraju bore!