in

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO – Tamara Dragičević kao Jelena Rozga, Goca Tržan kao Saša Lošić-Loša!(Foto)

Mlada glumica će ove subote u šouu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ imitirati hrvatsku pjevačicu, iako neodoljivo podsjeća na voditeljku Natašu Miljković. S druge strane, Goca će ponovo biti u koži muškarca, tačnije Saše Lošića Loše iz ‘Plavog orkestra’.

Tamara Dragičević je za petu epizodu šoua “Tvoje lice zvuči poznato” dobila najnoviji zadatak. Nakon transformacije u jugoslovensku folk ikonu Lepu Brenu, glumica će sada ući u lik i djelo hrvatske pjevačice Jelene Rozge.

Tamara drugi put zaredom mora nositi plavu periku, a mejkap artisti ponovo šminkom pokušavaju napraviti sličnost, ovoga puta sa lijepom Dalmatinkom. Iako će imitirati Jelenu Rozgu, mlada glumica neodoljivo podsjeća i na voditeljku Natašu Miljković.

tamara dragicevic.1

Eli iz “Montevidea” je uspjela da se u prošloj emisiji vizuelno potpuno transformiše u Lepu Brenu, ali po ocjeni žirija taj efekat nije bio dovoljan, jer nije uspjela vokalno da “skine” Brenu. I Jelena Rozga ima vrlo specifičan glas. U subotu ćemo vidjeti kako će se Tamara snaći u ulozi najuspješnije pjevačice grupe “Magazin”.

S druge strane, Goca Tržan će ponovo biti muškarac. Poslije Džeja Ramadanovskog, Brajana Džonsona iz benda AC/DC, pjevačica će ovog puta biti frontmen “Plavog orkestra” – Saša Lošić Loša. I ponovo maska na licu, ponovo karakterstičan nos, a i znajući Lošin stajling, još jednom će na scenu izaći s kapom na glavi.

goca trzan-losa

Ali ono što će Goci prijati je brz ritam jednog od hitova Plavog orkestra, pa je za nastup uvježbavala Lošine pokrete.

Autor: Balkan lifestyle/Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Praktično rešenje: Jeftini trikovi za lepotu!

Žvake stvaraju bore!