in

BESAN NA DARKA LAZIĆA: Magarče, imaš večitu zabranu ulaska u diskoteku

Vlasnik „Pink No. 1“ tvrdi da ga je pevač po drugi put prevario i da je to veče, umesto kod njega u klub, otišao u obližnji „Elit“ da peva

Darko: Sve je izmislio. Bio sam s njim i rekao nam je da ima problema s inspekcijom i da nema radnu dozvolu

Darko Lazić dobio je zabranu da ubuduće nastupa u Cirihu, tačnije u diskoteci „Pink No. 1“. Vlasnik tog kluba Pero Ćutković tvrdi da ga je pevač preksinoć po drugi put izradio za gostovanje i da nije ispoštovao zakazan termin, te da je, kad je trebalo da se pojavi na ugovorenoj svirki, otišao da peva u obližnjoj diskoteci „Elit“.

On se tim povodom oglasio i na Fejsbuku: „Diskoteka ‚Pink No. 1‘ objavljuje Darku Laziću večitu zabranu nastupa!“ Postavio je i fotografiju iz konkurentskog kluba na kojoj se vidi mladi pevač na sceni i komentarisao je s prijateljima na društvenoj mreži.
– Nije se uopšte pojavio, magarac. Čak pusti slike u javnost da je pevao u drugom klubu. Estradna bagra.

Pozvali smo Ćutkovića, ali nije odgovorio na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja. Međutim, Darko sve demantuje i naglašava da se video s Perom u diskoteci i da mu je ovaj u poslednji čas rekao da ima problema sa inspekcijom jer nema radnu dozvolu.

– Sve je izmislio! Mi smo preksinoć bili u diskoteci, moj klavijaturista je postavio klavijaturu i održali smo probu. Bili smo tamo s gazdom i on nam je rekao da ima problema sa inspekcijom i da nema radnu dozvolu. Pitao sam ga: „Da li si ti, čoveče, normalan, što mi sad to kažeš?“ On se tamo nešto pravdao i zamuckivao, kao da li da rizikujemo ili ne. Ne mogu da verujem da može tako nešto da piše i priča. Diskoteka mu je propala pre 100 godina. Posle toga sam privatno otišao u klub „Elit“ i otpevao dve pesme jer su me ljudi zamolili – naglašava Lazić.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Kres šema: Koliko su izbirljive žene, a koliko muškarci?!

Ne perite zube posle svakog obroka!