in

Oralni seks: Na pravi način do nezaboravnog iskustva!

Odgovarajućim položajem, strasnim poljupcima i pravim ritmom učinite da vam oralni seks bude odlična predigra za seksualne igrice u krevetu.

Iako mnoge žene nerado pristaju na oralni seks zbog više razloga, ovog zadovoljstva uz pravilnu izvođenje, ipak, ne bi trebalo tako lako da se reše. Budite senzualnije, brižnije i spontanije u krevetu, i ne dozvolite da vas pomisao na oralni seks čini da se osećate nelagodno. Ne treba da vam bude nepoznanica ili neugodna “obaveza”, jer uz pravilnu izvedbu, može biti odlična predigra za seksualne igrice u krevetu.

Evo nekoliko saveta kako da vašem partneru priuštite uživanje, a sebi to iskustvo učinite manje neugodnim.

1. Pravi položaj čuda čini
Prilikom pružanja oralnog užitka, položaj je jako bitan, bilo da vi to radite partneru, ili on vama. Ključ za dobar oralni seks su obe ruke na raspolaganju, pa zašto ne biste sele na stolicu ili rub kreveta, a on neka stane ispred vas. Ovo vam omogućava i da kontrolišete dubinu penetracije. Možete da probate i sa klasičnom pozom, tako što ćete kleknuti pred njim. Neke žene će ovu pozu smatrati ponižavajućom, ali dopušta vam da koristite obe ruke i tako ceo čin učinite još prijatnijim.

2. Nađite njegovu “G” tačku
Bez obzira šta vam rekli, muškarac je najosetljiviji na vrhu penisa, a ne celom dužinom, zato je najbolje da se koncentrišete na vrh. Polako kružite jezikom oko vrha njegovog penisa, a zatim ga obuhvatite usnama i klizite prema dole. Sada lagano uvlačite i povremeno kružite jezikom preko vrha opet, dok se krećete gore i dole. Ako stavite ruku oko njegovog penisa i povlačite gore i dole zajedno sa usnama, pojačaćete njegov užitak.

3. Ne zanemarujte njegove “kesice”
Držite penis rukama, a ne ustima. Dok mu pružate užitak usnama, rukom se posvetite testisima što će pojačati njegov užitak. Nemojte ih samo dodirivati, slobodnom rukom lagano dodirujte i bilo koju njegovu erogenu zonu, mazitu mu svaki deo tela do kojeg možete doći, a to će njegov užitak učiniti boljim.

4. Uskladite ritam
Kada se približi orgazmu, pazite da ne ubrzate previše. Najbitnije je održavati isti ritam. Potrebno je ubrzati pokrete ruku, a ne usta. Ukoliko vašem partneru više odgovara brži ritam, on će vam to dati do znanja, ali do tada održavajte jedan ritam. Ako ne želite da vam partner svrši u usta ili po licu recite mu to. Kada je partner blizu orgazma, odmaknite se i dovedite ga do vrhunca rukom.

Na kraju, ako ni nakon ovih saveta ne uspete da savladate neugodu oralnog seksa, onda nemojte da se forsirate. Radije se prepustite ostalim seksi igricama i uživajte u njima!

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Kres šema: Koliko su izbirljive žene, a koliko muškarci?!

Ne perite zube posle svakog obroka!