in

Aca Lukas i Saša Mirković prekinuli saradnju: Estradno-menadžerski „razvod“ godine

Pevač Aca Lukas više ne sarađuje sa novopečenim političarem i iskusnim estradnim menadžerom Sašom Mirkovićem, saznaje “Blic“.

Dugogodišnji prijatelji i saradnici razišli su se bez ružnih reči, što je potvrdila i supruga folk zvezde Sonja Vuksanović.
– Već neko vreme Aca i Saša ne sarađuju onako kako su pre, i to su obojica shvatili. Seli su i bez ružnih reči se dogovorili da svako krene na svoju stranu. Saradnja je konačno okončana posle nezgode koju je imala Acina supruga Sonja, a u kojoj je vozila automobil koji je bio registrovan na Mirkovićevu firmu – počinje priču izvor blizak Lukasu.

Sa mnogima je prekidao i nastavljao saradnju, pa će on sam odlučiti da li će nastaviti da sarađuje sa Mirkovićem kada se vrati iz Australije. Priče da su se rastali zbog automobila i nezgode su gluposti, kaže Sonja, supruga Ace Lukasa.

Sagovornik dodaje da nikom nije zamereno i da pevač i menadžer ostaju dobri prijatelji.
– Aca je koncentrisan na svoju karijeru, a Mirković je težište stavljao na politiku. Jednostavno, došlo je vreme da se raziđu, što su oni kao veliki profesionalci i odrasli ljudi i sami shvatili – ističe pevačev prijatelj.
Budući da je na mini-turneji u Australiji, Aca Lukas se nije javljao na telefon, niti je odgovarao na pozive. Potvrdu o prekidu saradnje dobili smo od njegove supruge Sonje.
– Moj muž sad spava, jer je velika vremenska razlika i nije u mogućnosti da odgovara. Sa mnogima je prekidao i nastavljao saradnju, pa će on sam odlučiti da li će nastaviti da sarađuje sa Mirkovićem kad se vrati iz Australije. Priče da su se rastali zbog automobila i nezgode su gluposti – bila je kategorična Sonja.
Saša Mirković je ostao nedostupan za komentar.
Podsetimo, Lukas i Mirković su imali dugu i plodonosnu saradnju, obeleženu mnogim koncertima od kojih je kruna bio ovogodišnji koncert na „Marakani“.

Lukas napustio i FK Timok

Da dvojica saradnika prekidaju sve poslovne, pa čak i one posredne veze, svedoči i to što je Aca Lukas početkom novembra posle tri meseca na funkciji podneo ostavku na mesto predsednika fudbalskog kluba Timok. Tako Lukas više nije funkcioner sportskog društva u Zaječaru, u kome je Mirković predsednik Skupštine grada.
– Podneo sam ostavku iz ličnih razloga, kao i nemogućnosti da proturim svoje ideje, dobre i korisne za klub. Naišao sam na neke sitne otpore, a nisam čovek koji hoće da se konfrontira, pa sam se povukao – rekao je Lukas za jedan sportski portal tom prilikom.

Autor: Balkan lifestyle/Blic Online

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Žvake stvaraju bore!

Isprobajte što pre: Začinite seks ovim trikovima!