in

FARMA – OPA – Romana zaljubljena u Marka Vukotića!

Novi farmer Žare Berber, koji je na imanje u Lisoviću došao sa tajnim zadatkom da širi dezinformacije, kazao je da je pevačica Romana zaljubljena u Marka Vukotića.

 Zadruga je poslala pismo, te naložila makedonskom voditelju Žaretu da kaže šta misli o svakom farmeru ponaosob. On je potom otkrio da mu je Romana poverila da je zaljubljena u Marka Vukotića.

– Jedna od onih o kojima mogu da pričam od pre Frame jeste Romana. Za nju mogu da kažem da je odlična devojka, da je jako zgodna i da voli Marka Vukotića –  rekao je Žare.

Kako se Romana pobunila, makedonski voditelj je dodao:  – Rekla si to! Rekla si da ga gotiviš-  kazao je Žare i dodao da je njemu Marko rekao da njega vole skoro sve žene na Farmi.

Naravno, ovo je dodatno podgrejalo već ustaljene spekulacije među farmerima da pevačica zaista jeste zaljubljena u manekena, te je Žaretova ideja da prodrma odnose na imanju uspela. A da li je to ono „gde ima dima ima i vatre“, ili još jedna u nizu dezinformacija koje je Žare dužan da širi, pokazaće vreme.
Autor: Balkan lifestyle/Svet Plus

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Žvake stvaraju bore!

Isprobajte što pre: Začinite seks ovim trikovima!