in

KAĆA KUPUJE STAN: Treba mi 80.000 evra!

Našla sam jedan u Prvomajskoj ulici u Zemunu i jako mi se dopao ipak, ništa još nije definisano jer nemam dovoljno novca za njega.

Katarina Živković, pevačica i pobednica Farme 3, ovih dana razgleda stanove u Zemunu kako bi se skućila sa svojim verenikom Banetom Jankovićem.

„Našla sam jedan u Prvomajskoj ulici u Zemunu i jako mi se dopao. Ipak, ništa još nije definisano jer nemam dovoljno novca za njega. Stan ima 60 kvadrata i košta oko 80.000 evra. Kako o kreditima i pozajmicama i ne razmišljam, trebaće mi još vremena da od nastupa prikupim tu cifru. I Banetu i meni se jako dopao. Prostran je, svetao, ima dve spavaće sobe… Odličan je raspored prostorija, a najbitnije nam je što se nalazi u Zemunu, gde trenutno živimo“, rekla je Kaća, koja sa svojim verenikom već nekoliko godina stanuje u Ulici Tošin bunar.

Na momenat se osvrnula na glasine kako u njenoj vezi nešto ne štima, te kako su Bane i ona raskinuli.

„Mi nikada ništa ne demantujemo. Činjenica je da smo nas dvoje srećni i da se volimo. U našoj vezi sve je kao i prvog dana“, kroz smeh kaže pevačica koja nam se pohvalila još nečim.

„Položila sam vožnju pre dva meseca. Mnogo sam srećna. Nemam još uvek svoja kola, pa vozim Banetova, ali imam u planu i tu kupovinu“, rekla je ponosno pevačica.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Žvake stvaraju bore!

Isprobajte što pre: Začinite seks ovim trikovima!