in

PREVARIO PEVAČICU: Čeda Čvorak duguje Dragani Kostić 14.000

Kompozitor je tražio 4.000 evra za osam pesama i ona mu je dala 4.000 evra, kao i „mercedes“ A klase, vrednosti 15.000 evra, ali nije dobila nijednu pesmu, tvrdi pevačicin advokat
Pustite Šešelja ili rušim branu!

Čedi Čvorku u prvostepenoj presudi naloženo da isplati odštetu 14.000 evra pevačici Dragani Kostić iz Šida.

„Čeda je Dragani tražio 5.000 evra kako bi joj uradio osam pesama. Ona mu je dala 4.000 evra, a kasnije i automobil „mercedes“ A klase, vrednosti 15.000 evra. Dogovorili su se da Čeda proda taj automobil, a da od tih para uloži u njenu karijeru, marketing i da joj snimi visokobudžetni spot za jednu od pesama. Ništa od toga nije bilo, pa je ona odlučila da pravdu potraži na sudu“, rekao je izvor.

Prva presuda je bila u Čedinu korist, ali se Dragana žalila.

„Sud je usvojio tužbeni zahtev i gospodina Rajačića obavezao da mojoj klijentkinji isplati 14.000 evra sa kamatom i da joj nadoknadi troškove postupka. Svakako očekujem da će se gospodin Rajačić žaliti, tako da će konačnu odluku doneti Apelacioni sud, ali se nadam da će presuda biti potvrđena“, rekao je Draganin advokat Dalibor Katančević.

Sa druge strane, Čeda Čvorak kaže da će se ćerati još. „Ništa još nije gotovo. Sve je na sudu i ta presuda nije konačna“, rekao jej Čeda.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Žvake stvaraju bore!

Isprobajte što pre: Začinite seks ovim trikovima!