in

Zašto su ovakve žene dobitna kombinacija u seksu!

Muškarci vole “zloćke“. Da ne bi bilo zabune, pod pojmom “zloćki“ misli se na sve one pripadnice ljepšeg pola koje su otvorene prema seksu, ne zaziru od eksperimentisanja i vole zadovoljiti te biti zadovoljene.

Zločeste djevojke vole seks, znaju uživati u njemu i nije im strano eksperimentisanje. Muškarci ih zbog tih odlika obožavaju, a seks sa zločestim djevojkama ostaje im u trajnu pamćenju.

Širom otvorene oči

Opšte je poznato to da su muškarci vizualni tipovi, a oči su im posebno širom otvorene tokom seksa. I zločeste djevojke vole gledati baš kao i muškarci. Zločesta djevojka nema problema posmatrati svaki detalj koji se događa tokom polnog odnosa, a mnoge od njih glasno će izraziti oduševljenje onime što posmatraju. Osim toga, zločeste djevojke neće imati problema sa snimanjem seksa. Štaviše, one će to i podsticati. Zašto muškarci to vole? Zato što ih izrazito uzbuđuje kada vide da djevojka rado gleda ono što gledaju i oni.

Što na umu, to na drumu

Da, sve djevojke odmalena uče da ne smiju govoriti proste, tačnije prljave riječi. Međutim, neke djevojke tokom odrastanja zaborave na takve savjete i stvore svoja vlastita pravila. To su zločeste djevojke koje se ne žele sputavati ni u čemu pa tako ni u verbalnom izražavanju tokom seksa. One nemaju problema partneru govoriti prostote na uho i nemaju problema vikati one riječi koje bi kod vaših majki izazivale nesvjesticu. Zašto muškarci to vole? Zato što su i oni skloni besramnom govoru, a kada to čini njihova partnerka, otpuštaju sve kočnice i beskrajno uživaju.

A Oscar dobija…

Zločestim djevojkama nije strano igranje uloga. Njih se ne mora dvaput nagovarati da odjenu seksi kostim medicinske sestre. Osim toga, one će same imati ideju da se jedne noći pretvore u seksi navijačice, a iduće u opasne domine. Zločestoj djevojci sve opcije su otvorene, a izbor uloge zavisi o raspoloženju. Osim odjećom, ona će svoju ulogu popratiti do kraja i svime ostalim što joj za to treba. Zašto muškarci to vole? Zato što imaju prilike biti s likovima o kojima su odmalena sanjali.

Tragačice

Zločeste djevojke znaju uživati u tijelu svoga partnera. One nemaju problema s tim da mu detaljno proučavaju golo tijelo. Zadržavaju se na mjestima na kojima žele, dodiruju, posmatraju, proučavaju… One nisu stidljive i nemaju problema pokazati oduševljenje pojedinim dijelovima muškoga tijela. Zašto se muškarcima to sviđa? Takvo ponašanje godi njihovu egu, a kad žena jasno pokaže oduševljenje njihovim izgledom, sreći nema kraja.

Autor: Balkan lifestyle/Tportal.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Žvake stvaraju bore!

Isprobajte što pre: Začinite seks ovim trikovima!