in

FARMA – RAME ZA PLAKANJE: Sara Trajanović opet trči za Ivanom!

Manekenki je Žare rekao kako je Andrija Aki Marković vara i da su u novinama osvanule njegove fotografije sa novom devojkom, a ona se odmah požalila Ivanu.

Sara Trajanović ne može bez Ivana Marinkovića.

Manekenka je posle poruke koju joj je prenela Nada Topčagić od Akija da se „normalizuje ili da zaboravi na njega“, saopštila Ivanu da moraju da se distanciraju i da komunikaciju svedu na minimum, ali je sama porekla svoje reči.

Manekenka izgleda baš ne može bez bivšeg muža Goce Tržan, te iznervirana zbog vesti iz spoljnjeg sveta, oduška je tražila u njemu.

Naime, Sara je Ivanu poverila kako joj je novi farmer Žare Berber preneo neke informacije iz spoljnog sveta i to informacije koje su je iznervirale. Navodno, njoj je Žare rekao kako je Andrija Aki Marković vara i da su u novinama osvanule njegove fotografije sa novom devojkom. Brže-bolje, ona je to podelila sa Ivanom!

„Ja ti samo kaže, zbog bilo kojih para da povrediš nekoga. Ili igraš igrački, a ne da ideš na patetički“, rekao je Ivan Žaretu.

„Tvoje je stvar ako si ovde da ispuniš zadatak tako što širiš dezinformacije, ali bude li tako, ti za mene ne postojiš“, rekao je Ivan.

Autor: Balkan lifestyle/Svet Plus

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dobro pogledajte sliku, možda ih više nećete videti! FOTO

VREDNO RADI – Saša Kovačević za Novu godinu nastupa u Parizu!