in

Mile Kitić predstavio novu pesmu „NOKAUT“!

Jedan od retkih pevača koji se može pohvaliti dugogodišnjom uspešnom karijerom je i Mile Kitić koji ove godine izdaje svoj 31. album. Iako je s tridesetim albumom razmišljao da nakon toga prestane sa snimanjem albuma, već da pušta singlove, predomislio se zbog jako dobrih pesama koje je prikupio.
Novi album pod nazivom ‘Nokaut’ u potpunosti je završen, a nekoliko pesama pevač je već ekranizovao. Sinoc je premijerno na njegovom YouTube kanalu pušten spot za naslovnu numeru za koju Kitić kaže kako očekuje oprečna mišljenja ali naglašava kako se pesma prvenstveno jako svidela njemu.
4 3
 
– Kada je izašla pesma ‘Paklene godine’, mnogi su je rekli da nije dobra, da to nisam ja, neki su se oduševili, ali je privukla pažnju i danas je veliki hit. Na nastupima nastane haos kad krene ta pesma. Pesma ‘Nokaut’ mi se odmah dopala i rekao sam da moram da je snimim. Na novom albumu može se naći za svakog po nešto. Ima tu pesama koje  podsećaju na moje stare numere i pesama za mladu publiku koja prevladava na mojim nastupima.
Veran “Grandu“!
Kitić je bio prvo izdanje ‘Grand’ produkcije, te je za njih izdao već devet albuma, a kako je veoma zadovoljan s ovom diskografskom kućom i suradnjom sa Sašom Popovićem, novi album također će se naći pod njihovom etiketom.
Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dobro pogledajte sliku, možda ih više nećete videti! FOTO

VREDNO RADI – Saša Kovačević za Novu godinu nastupa u Parizu!