in

NAZVAO GA GOVEDOM – Miloš Bojanić tuži Ivana Ivanovića!

Zaprepašćen sam ponašanjem Ivana Ivanovića zbog toga što me u njegovoj emisiji upoređuje sa životinjama. Pitaću ga na sudu kako bi se osećao kada bi moj sin učinio tako nešto njegovom ocu, rekao je Miloš Bojanić.

Miloš Bojanić tuži Ivana Ivanovića.
Advokat pevača sastavlja tužbu, koja će u narednih nekoliko dana biti dostavljena tužilaštvu, a sam pevač je ogorčen zbog uvreda.

Zaprepašćen sam ponašanjem Ivana Ivanovića zbog toga što me u njegovoj emisiji upoređuje sa životinjama. Pitaću ga na sudu kako bi se osećao kada bi moj sin učinio tako nešto njegovom ocu. Naravno, moja deca nisu tako vaspitana i nikada ne bi tako nešto učinila. Ovo nije prvi put, ali sada je preterao. On mora da zna da sam ja nečiji sin i otac“, izjavio je Miloš Bojanić.

Inače, u petak je u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem” gost bio Dragan Gagi Jovanović, a voditelj Ivan Ivanović je inspirisan genetski modifikovanom hranomspremio prilog o tome kako bi izgledalo da uzmu gen od jedne poznate ličnosti i ubace ga u hranu.

„Kada je genetski modifikovana hrana u pitanju, moj tim se malo pozabavio time i razmišljali smo. Oni sad tu ukrštaju, recimo, ribu i paradajz, pa riba bude naduvena i puna. Mi smo razmišljali kad bismo nekim javnim ličnostima u Srbiji uzeli neki gen i ubacili ga u neku hranu, šta bismo dobili“, najavio je Ivanović prilog, a zatim i opisao Miloša Bojanića.

„Miloš Bojanić, govedina, kao što je i dosad bila“, objasnio je Ivanović, a pored Bojanića u prilogu su se našli i Jovan Krkobabić, Čeda Jovanović, Nataša Bekvalac i Mlađan Dinkić.

ivan ivanovic

 

 

Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dobro pogledajte sliku, možda ih više nećete videti! FOTO

VREDNO RADI – Saša Kovačević za Novu godinu nastupa u Parizu!