in

Šaban Šaulić mora na operaciju!

KRALJ NARODNE MUZIKE IMA PROBLEMA SA VENAMA…

Iako u javnost izlazi sa osmehom na licu i brige ostavi po strani, kralj narodne muzike, Šaban Šaulić će u narednom periodu morati na operaciju zbog problema sa venama.

Kako „Alo!“ saznaje, Šaulić je pre dva dana posetio Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ gde mu je nakon detaljnih pregleda savetovano da u bližem periodu operiše vene.

– Šaban je poznat kao neko ko mnogo radi, ali kako je imao bolove posetio je lekare. Pre dva dana bio je na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ gde je bio podvrgnut detaljnim pregledima. Nakon što su mu uradili sve analize sastavio se konzilijum lekara koji su većali šta je najbolje za pevača.
Nakon što su detaljno pregledali sve nalaze rekli su mu da u narednom periodu mora da operiše vene – izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevaču i dodao da Šaulić ima veliku podršku porodice i da se nada da će sve brzo rešiti.
– Operacija kojoj će Šaban biti podvrgnut nije toliko hitna, ali je najbolje da se što pre obavi kako kasnije ne bi došlo do komplikacija. Šaulić je poznat kao veoma aktivan, te redovno nastupa, pogovoto u inostranstvu, tako da nije čudno što ima problema sa venama. On ima veliku podršku svoje porodice i veruje da će se sve ovo brzo rešiti, kako bi nastavio sa svakodnevnim aktivnostima – dodao je izvor blizak Šabanu Šauliću.
U nameri da potvrdimo informacije do kojih smo došli, kontaktirali smo sa suprugom kralja narodne muzike Gordanom Šaulić, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Isprobajte što pre: Začinite seks ovim trikovima!

NE VIDITE DUPLO – Ana Kokić ima dvojnicu: Sem što liči na nju i peva kao ona!