in

ŽELJKA ŠAŠIĆA POTERAO MALER: Lukas nije kriv što mi je pauk odneo auto!

Ostao bez kola: Nakon što je imitirao Acu u šouu, oduzet mu je auto zbog nepropisnog parkiranja, što se njegovom suparniku i ranije dešavalo.

Željku Šašiću preselo je gostovanje na Pinku!
Pevaču je u utorak u kasnim popodnevnim satima ispred zgrade ružičaste televizije pauk odneo automobil zbog nepropisnog parkiranja. Izgleda da ga je krenuo maler zvani „posete Parking servisa“ otkako je u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“ ušao u kožu svog rivala Ace Lukasa, kome pauk veoma često nosi džip „porše kajen“ zbog kršenja pravila parkiranja.

– Kako Kurir zna sve prvi! Tačno je da su mi odneli kola. Nije fer, kad sam se parkirao, tri puta sam pitao da li smem tu da ostanem – objašnjava Šašić i dodaje:
– Emisiju smo snimali samo sat vremena. Bilo je još parkiranih automobila, a odneli su samo moja kola. Druga su ostala na svom mestu. Nisam stao na mesto za invalide, nego gde svi parkiraju i baš su našli da ga nose kad mi je najviše trebalo.

Pevač kaže da ovo nema veze s tim što je ušao u kožu Aca Lukasa, koji se dobro istrošio plaćajući kazne.
– Sve ovo nema veze s Acom. Vozim automobil na strane table i zato su hteli da me nose. Nisam imao pojma da je pauk tako skup i da su podigli cene usluga. Platio sam 13.000 dinara, a još će mi izbiti iz džepa 5.000 dinara, koliko iznosi neka mandatna kazna – kaže Šašić.

aca-lukas-parking servis

 

Plaća kazne… Aca Lukas u martu uhvaćen u „Parking servisu“

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Isprobajte što pre: Začinite seks ovim trikovima!

NE VIDITE DUPLO – Ana Kokić ima dvojnicu: Sem što liči na nju i peva kao ona!